Menu Close

Triàleg, reflexió a tres bandes sobre salut mental

El Triàleg és un espai de reflexió, participació i intercanvi entre persones usuàries dels serveis de Salut Mental, familiars i professionals de l’àmbit. L’objectiu d’aquest és promoure la trobada dels agents implicats més enllà dels rols establerts als serveis de la xarxa. Fora del context terapèutic i familiar, els participants es troben per reflexionar obertament sobre la seva experiència al voltant de la salut mental.

Aquesta iniciativa afavoreix el reconeixement i el debat des de la singularitat de cada persona, combat l’estigma i fomenta la comunicació. Paral·lelament, els Triàlegs són un canal per a l’intercanvi i l’escolta que fa possible promoure un coneixement compartit i una concepció comunitària de la salut mental.

Triàlegs en el Poble-Sec i Sants

El Grup Sant Pere Claver se suma a aquesta iniciativa impulsant des dels Serveis de Suport a la Vida Independent (SSUVI) en el Poble-Sec, un espai de reflexió i intercanvi a tres bandes, que té lloc quinzenalment els dimecres de 17h a 18.30h a la Lleialtat Santsenca (Olzinelles 31, Barcelona): 12 i 26 de maig / 9 i 30 de juny / 7, 21 i 28 de juliol.

Aquestes sessions tenen previst abordar temes com:  

  • Què s’entén per Salut Mental?
  • La identitat i l’estigma
  • El “loco” y la sociedad
  • El tracte i el tractament
  • La comunitat i la soledat
  • La família
  • La soledat
  • L’autonomia i la presa de decisions

T’AGRADARIA PARTICIPAR EN EL TRIÀLEG? Més informació aquí

“La integració de diverses experiències i mirades és clau per l’impacte sobre el benestar i la salut de tots i totes els que formem part de la xarxa de salut mental. Té un gran valor l’opció de compartir experiències i tenir en consideració la mirada de l’altre”, una de les reflexions de l’article “Triàleg sobre els serveis i els drets en salut mental” escrit conjuntament per companys del Servei de Voluntariat i els Serveis de Suport a la Vida Independent ► no te’l perdis si encara no l’has llegit!

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 4.2 / 5. Nombre de vots: 5

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Grup Sant Pere Claver, Salut Mental