Treballa amb nosaltres


Sant Pere Claver - Fundació Sanitària, la Fundació Lluís Artigues i Sant Pere Claver - Fundació Serveis Socials, entitats sense ànim de lucre, amb compromís social i vocació de servei públic formen part del Grup Sant Pere Claver.


Som un equip de persones d'especialitats multidisciplinars, que junts exercim la nostra tasca amb il·lusió, rigor, professionalitat i compromís. Som persones amb una dilatada experiència que compartim la mateixa missió amb un gran sentit de la responsabilitat.

Si vols formar part del nostre equip i comparteixes la nostra missió, visió i valors, envia'ns un correu electrònic a Recursos Humans, adjuntant el teu CV i indicant la categoria professional que vols aplicar.

Treballa amb nosaltres · Sant Pere ClaverOFERTES LABORALS – Recurs Persones sense llar COVID19

A Sant Pere Claver - Fundació Serveis Socials cerquem, amb caràcter urgent, professionals d’Atenció Directa i Educadors Socials per a un nou recurs residencial que ha habilitat l’Ajuntament de Barcelona per a persones sense llar davant l’emergència del COVID-19. Busquem:

Oferta “Professionals d’Atenció Directa” – Recurs Persones sense llar COVID19

  • Professionals d’Integració Social, Tècnic/a Sociosanitari, Auxiliar d’Infermeria o equivalent
  • Estudis mínims: Recomanable Titulació Formació Professional Grau Mitjà – Serveis Socioculturals i a la Comunitat
  • Experiència mínima: almenys 1 any
  • Veure oferta completa

Oferta “Professionals amb el grau d’Educació Social o Treball Social” - Recurs Persones sense llar COVID19

  • Disponibilitat immediata
  • Estudis mínims: Recomanable Titulació Diplomatura, Habilitació o Grau Educació Social
  • Experiència mínima: almenys 3 anys
  • Veure oferta completa

Oferim:


Si compleixes amb els requisits i vols contribuir amb la teva dedicació professional a millorar la qualitat de vida de persones especialment vulnerables davant la pandèmia del COVID-19, envia un correu a l’adreça seleccio@fhspereclaver.org amb el nom de l’oferta, adjuntant el teu CV i indicant la teva disponibilitat. D’altra banda, les persones candidates que ho desitgin passaran a formar part d’una borsa laboral del Grup Sant Pere Claver per a futures convocatòries de professionals.
Subscriu-te  al Sentits

  +info
Subscriu-te i rebras periòdicament el suplement digital amb les últimes notícies
Nom
Cognom
Email


Accepto la política de protecció de dades