Menu Close

Torneig d’Hoquei Especial Poble-sec

Els usuaris/es de la Residència Tres Pins (Fundació Serveis Socials) participen el dissabte 13 de juliol a les 11h del matí en el IV Torneig d’Hoquei Especial del Poble-sec, al Poliesportiu les Tres Xemeneies.
Integrar les persones amb discapacitat intel·lectual per mitjà de l’hoquei herba és la finalitat del ‘Special Hockey’, una iniciativa nascuda a l’escola d’educació especial Jeroni de Moragas. El FC Barcelona i la Federació Catalana d’Hoquei donen suport a aquesta experiència per a què els esportistes s’entrenin i participin en aquest partit que coincideix amb l’inici de la Festa Major del barri.

Els experts han impulsat aquesta iniciativa per incentivar l’exercici físic ja que cada vegada hi ha més evidències mèdiques que avalen els beneficis de l’esport per a la salut de les persones. L’esport no només ens ajuda a mantenir una vida saludable sinó que també ens facilita les relacions humanes en un context lúdic, que incrementa l’autoestima, el benestar físic i emocional i la capacitat de superació, especialment, per als joves en risc d’exclusió social. Formar part d’un equip pot reforçar algunes capacitats i estimular actituds positives, ser més competitius, responsables i desenvolupar noves competències.

Consulta el cartell del Torneig.

Informa’t del nostre programa SportJove, un projecte que promou Sant Pere Claver- Fundació Sanitària i la Fundació Serveis Socials per fer de l’esport una activitat de socialització i integració entre pacients i usuaris vinculats als nostres equipaments que, o bé pateixen una malaltia mental, o bé, tenen alguna discapacitat intel·lectual amb trastorn de conducta.

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Oci inclusiu, Salut Mental
Skip to content