Menu Close

IV Jornades Taula d’Infància, Adolescència i Famílies de la Marina

11/11/2015. Les Jornades de la Taula d’Infància, Adolescència i Família (TIAF) de la Marina són el punt de trobada anual de tots els protagonistes de la Taula. Així, les entitats i els serveis del barri, però també els joves, les famílies i els infants poden descobrir en un mateix espai tot allò que normalment es troba compartimentat en activitats ben variades.

Enteses com un espai d’aprenentatge i millora, qualsevol professional i veí de la Marina, així com qualsevol altre persona interessada a conèixer el que es fa en aquests barris dins l’àmbit del benestar infantil i de les famílies, pot participar a les Jornades de la TIAF. I també pot trobar-hi un camp de joc per experimentar els múltiples recursos que mobilitza el funcionament normal de la Taula.

Les jornades s’organitzaran els dies 20 i 21 de novembre amb tot un conjunt d’activitats de sensibilització obertes al barri per conèixer més a prop l’entorn professional que desenvolupa la TIAF a la Marina.

Sant Pere Claver presentarà a les 9.15h el nou projecte Consulta Joveun espai adreçat als adolescents dels 12 als 21 anys del districte de Sants Montjuïc i Barcelona gratuït i confidencial per millorar les habilitats dels joves i les seves relacions socials així com fomentar i afavorir l’autoconeixement en moments de desorientació, dubte o patiment.

Us animem, doncs, a inscriure-us i participar de les diferents activitats programades per la TIAF.

Programa:
Bloc I – Sala d’actes Pepita Casanellas (Pg. de la Zona Franca, 185)

8:30-09:00h
Arribada dels participants
9:00-09:15h Benvinguda a càrrec de la Sra. Esther Pérez, Consellera de la Marina
9:15-11:00h Presentació i intercanvi entre diverses iniciatives de 2015 per a infants, adolescents, joves i famílies del territori Treball per racons temàtics:

– Adolescents i joves: ▸ Espai jove (La Bàscula) ▸ Consulta Jove (FH Sant Pere Claver) ▸ Consulta Jove (CAP Carles Ribas)
– Educació: ▸ Aposta x Tu (Servei d’Orientació Pla Jove. CEB) ▸ UEC (Fundació Mans a les Mans) ▸ Abans de decidir, has de provar! (Fundació Mans a les Mans)
– Famílies: ▸ Grups de formació en Habilitats Parentals infants i adolescents (ASPB i altres) ▸ Projecte de voluntariat “Famílies x Famílies” (ITER/FCV)

11:00-11:30h Pausa esmorzar (hi haurà un refrigeri a la mateixa sala)11:30-14:30h Tallers simultanis: – La protecció d’infants i adolescents en l’àmbit educatiu: Compartim eines i instruments Organitza i imparteix: Grup de Treball de Metodologia del Treball en Xarxa (EAP de Sants-Montjuïc, CSS la Marina, EAIA de Sants-Montjuïc, CAP Carles Ribas, CAP la Marina i CSMIJ de Sants-Montjuïc). – L’infant convoca la tribu (Conferències de Grup Familiar) Imparteix: Martina Erpenbek (Supervision-Coaching. INTERACT Dialogo. Hamburg), Judit Juventench (educadora EAIA Alt Empordà) i Marta Riera (educadora CRAE L’Albera).

14:30h Cloenda a càrrec d’Anna Manso (“La pitjor mare del món”)

Bloc II – La Bàscula (C. del Foc, 128)
17:30-18:30h “Sessió musical de Jam Session per a nens i nenes de 0 a 4 anys amb les famílies” Organitzat pel Grup de Famílies de la TIAF20NOVDivendres21NOVDissabte PAR(C)TICIPA!Jardins dels Drets Humans (entrada per Pg. de la Zona Franca, 185)11:00-

14:00h Tallers, activitats i actuacions per a tothom! Organitzat per les entitats i serveis que formen part de la TIAF la Marina

Programació: La TIAF
Per a més informació: www.tiaflm.org 
Inscripcions: www.tiaflm.org/jornades/ 

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Salut Mental, Serveis Socials
Skip to content