Menu Close

Al setembre torna el programa “Temps per tu” a Sants-Montjuïc

El programa “Temps per tu” ofereix activitats d’oci, aprofitant l’oferta lúdica de la ciutat, per a persones amb discapacitat, de més de 18 anys. També permet a les famílies disposar de temps, mentre els joves i adults participen en activitats lúdiques planificades conjuntament. Aquest programa és ofert pel Programa de Temps i Qualitat de Vida, l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona, el Districte de Sants-Montjuïc i SPC- Fundació Serveis Socials.

El programa -Temps per tu- és un servei per fomentar la conciliació de la vida laboral, familiar i personal de les famílies cuidadores de persones amb dependència o discapacitat”

Coneixedors de les dificultats que en molts casos comporta la cura de les persones amb discapacitats, i partint de la voluntat d’implementar polítiques de suport a les famílies, l’objectiu d’aquest projecte és el d’oferir temps personal a les famílies cuidadores d’aquelles persones que tenen algun tipus de discapacitat física i/o intel·lectual, oferint-los alhora un temps lúdic socialitzador i de qualitat per tots ells i elles, millorant tant la qualitat de vida dels joves com de les seves famílies.

Per accedir al servei es prioritzarà:
– La seva adequació a les característiques de les persones,
– les necessitats familiars,
– la proximitat de la llar familiar
– i la situació econòmica

tesmperptu

  • Horari: de 16:30h a 20h
  • Lloc de trobada: Centre Cultural Albareda (Barcelona)
  • Inici: 27 setembre Dies: dissabtes, cada 15 dies
  • Per inscriure’s cal entregar la fitxa de sol·licitud en català o castellà al Centre Cultural Albareda (c. Albareda, 22 – 08004 Barcelona).
  • La inscripció a l’activitat serà gratuïta, però el beneficiari assumirà el pagament d’aquelles activitats que tinguin un cost associat i el transport
  • La inscripció quedarà oberta durant tot el curs mentre quedin places.Per a més informació podeu contactar amb el tècnic de discapacitats del districte, furgell@bcn.cat, o bé a través del Programa de Temps i Qualitat de Vida, tempspertu@bcn.cat

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Salut Mental, Serveis Socials
Skip to content