Menu Close

Sant Pere Claver participa en la nova guia sobre l’assistència en salut mental a l’adolescència a Europa

10/12/2015. Sant Pere Claver – Fundació Sanitària ha col·laborat en l’elaboració d’una guia sobre l’assistència en salut mental a l’adolescència a Europa, “Adolescent mental health care in Europe: state of the art, recommendations, and guidelines by the ADOCARE Network”.

El manual fa una radiografia de l’estat actual de l’atenció en salut mental a l’adolescència a Europa, actualitza els últims resultats de la investigació en aquest àmbit i proposa una sèrie de recomanacions metodològiques pels serveis d’atenció a l’adolescència.

Jorge Tió, psicòleg clínic i psicoterapeuta de l’Equip d’Atenció al Menor, i Assumpció Soriano, psiquiatra i psicoanalista de l’Hospital de Dia per a Adolescents, han participat amb la seva experiència en serveis específics per als adolescents de Sant Pere Claver – Fundació Sanitària. Tots dos han assistit a la presentació del nou manual al Parlament Europeu a Brussel·les (Bèlgica).

La Comissió Europea avala aquesta guia elaborada per professionals i experts de diversos països europeus de la xarxa ADOCARE. En breu hi haurà disponible la guia en castellà.

 

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Grup Sant Pere Claver, Salut Mental
Skip to content