Menu Close

El Premi Art Brut Agustí de Semir & Conxa Millán arriba a la seva XXI edició amb obres dedicades a Amèrica

25/02/2019. El concurs artístic, coorganitzat per Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials, està dirigit a persones usuàries de serveis de salut mental d’adults de Catalunya i premia amb 600€ les tres millors creacions.                                                            

Des del 18 de març i fins el 26 d’abril del 2019 es podran presentar les obres que hauran de girar al voltant del concepte d’Amèrtica. En l’edició del 2019 s’espera superar la xifra de 779 participants que van prendre part del concurs en l’edició del 2018.

El certamen es va posar en marxa el 1998 i des del 2013 el premi es denomina ‘Premi d’Art Brut Agustí de Semir & Conxa Millán’ i està coorganitzat per la Fundació Mental CPB Dr. Fàbregas, Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials i la Federació Salut Mental Catalunya. La iniciativa busca evidenciar la lluita contra l’estigma i la discriminació de les persones amb problemes de salut mental, així com a millorar la seva inclusió social, sensibilitzar la societat i produir un canvi positiu d’actituds del conjunt de la col·lectivitat vers la problemàtica de la salut mental.

El veredicte es farà públic el dia del lliurament de premis, en un acte que tindrà lloc el divendres 14 de juny de 2019 a les 12.30h, a l’auditori del CaixaFòrum de Barcelona. El premi rep el nom d’Agustí de Semir, diputat president de la Comissió Informativa de Sanitat i Assumptes Socials de la Diputació de Barcelona qui, el 1981, va endegar el ‘Pla d’Assistència Psiquiàtrica’ de la Diputació de Barcelona, fixant d’aquesta forma les bases del model comunitari en l’atenció de les persones amb problemes de salut mental.

Més informació:
Bases per a participar
Edició anterior

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Feu clic a una estrella per puntuar-la.

Nota mitjana 5 / 5. Nombre de vots: 4

Cap vot fins ara! Sigues el primer a valorar aquesta publicació.

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Grup Sant Pere Claver