Menu Close

XVI Premi Agustí de Semir- Conxa Millán

La Fundació de Salut Mental CPB convoca el Premi Agustí de Sermir-Conxa Millán, que a partir d’enguany es coneixerà amb el nom Premi d’Art Brut “Agustí de Semir i Conxa Millán” coorganitzat entre Sant Pere Claver- Fundació Serveis Socials, Federació Salut Mental Catalunya i la Fundació Salut Mental CPB. Tres institucions que s’han unit per donar visibilitat a l’Art Brut.

El jurat, impulsat com sempre per Fernando Amat i America Sanchez, ha decidit que el tema del concurs sigui “Paisatge amb animal”, dibuixat amb bolígraf de color blau.

El concurs està obert a totes les persones usuàries dels serveis de salut mental, que podran presentar els seus treballs entre els dies 3 de març i 16 d’abril. Les obres seleccionades es mostraran en l’exposició que el dia 30 de maig s’inaugurarà al Centre Cultural Albareda, sota el títol de “16 anys premiant l’art brut”. Aquell mateix dia es donaran a conèixer les obres guanyadores del premi a la Casa del Mar en un acte oficial.

Aquesta iniciativa aplega 16 anys d’història i s’ha consolidat com una gran trobada del món de l’art i la salut mental del nostre país, alhora que fa un reconeixement a la figura d’Agustí de Semir.

Consultar les bases i els terminis al document adjunt.
Més informació sobre el Projecte l’Art Brut

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Feu clic a una estrella per puntuar-la.

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara! Sigues el primer a valorar aquesta publicació.

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Oci inclusiu, Salut Mental