II Jornada d’Oci Inclusiu per impulsar l’accés a la cultura a Sants-Montjuïc 
Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsGrup Sant Pere Claver

Segona trobada Oci Inclusiu

08/05/2018. El divendres 18 de maig se celebrarà la II Trobada Intersectorial per a l’impuls de l’Oci Inclusiu i l’accés a la cultura de Sants-Montjuïc. Es tracta d’un espai de trobada que pretén sumar potencialitats entre els agents claus del territori i el sector per la creació i aposta de nous projectes d’innovació social a favor de la promoció de l’oci inclusiu en el districte.

En aquest sentit, la iniciativa aposta per fomentar noves polítiques per a la diversitat que afavoreixin la reducció de barreres culturals i la promoció de la igualtat d’oportunitats, accessibilitat i dissenys per a tothom en els equipaments del districte per incrementar la participació de les persones amb diversitat funcional i amb problemes de salut mental.

Inscripcions fins el 16/05/2018
T’esperem a la Biblioteca Vapor Vell (Passatge Vapor Vell 1 Barcelona) d’11.30h a 14h.

Consulta: Programa i inscripcions

Programa Oci Inclusiu


This entry was posted in Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Grup Sant Pere Claver and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>