La Fundació Sanitària Sant Pere Claver és guardonada amb el Premi Sants-Montjuïc 2018 
Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsFundació TutelarGrup Sant Pere ClaverInstitut Docent i Recerca

DSC_0546

21/01/2019. El passat dijous 21 de febrer la nostra entitat va ser guardonada amb el Premi Sants-Montjuïc 2018 al Reconeixement Col·lectiu. El premi el va recollir el President del Patronat, Pere Benito, que va agrair aquest reconeixement pels 70 anys de dedicació envers les persones del territori que més ho necessiten. Diferents professionals de Sant Pere Claver van assistir a l’acte de lliurament de premis, celebrat a la Sala de Plens de la Seu del Districte de Sants-Montjuïc, i en el que també es van entregar premis al projecte de La Marina Viva i a la veïna Montserrat Gili en les categories d’Innovació i Reconeixement Personal.

El guardó arriba després que Sants3Ràdio proposés la nostra entitat com a candidata al premi al Reconeixement Col·lectiu. S’ha valorat els més de 70 anys de trajectòria de la institució i el seu compromís amb les necessitats sanitàries i socials de Catalunya i de la ciutat de Barcelona, en especial en l’àmbit de la salut mental, i s’ha posat en valor la tasca d’acompanyament i servei als col·lectius més vulnerables, especialment de la infància i l’adolescència en risc, les persones en situació de sensellarisme o les persones migrants.

A més, el premi reconeix el model de treball d’arrel comunitària de la nostra institució, que ha permès disposar d’una forta presència al Districte de Sants-Montjuïc amb diversos equipaments.


This entry was posted in Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Fundació Tutelar, Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>