Casal Multiesportiu Sport Jove per a joves amb problemes relacionals i en situació de vulnerabilitat 
Fundació SanitàriaGrup Sant Pere Claver

Casal adaptat SportJove

08/05/2018. Del 2 al 13 de juliol tindrà lloc el Casal Multiesportiu Sport Jove adaptat per a nois/es de 14 a 21 anys amb alguna problemàtica mental o dificultats emocionals, relacionals, familiars i que poden estar en situació de vulnerabilitat i/o risc d’exclusió social. Les activitats esportives del casal, promogut per Sant Pere Claver – Fundació Sanitària i organitzat per la Fundació Pere Tarrés, seran futbol, bàsquet i piscina –entre altres- i se celebraran a les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal La Bàscula.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, que s’emmarca dins el programa #Testiumolt de l’Ajuntament de Barcelona, és crear un nou espai per a la pràctica lúdico-esportiva per als adolescents i joves amb una problemàtica mental o amb dificultats emocionals i relacionals. A través del casal es promou un agent de canvi a través de l’esport per afavorir millores psicopatològiques d’aquest joves adolescents, contribuir al seu desenvolupament maduratiu i promoure l’educació en valors.
 
Inscripcions fins el 25/05/2018:
93 366 86 06
casals@peretarres.org
www.peretarres.org/estiu/casals/2018/I1121

Díptic Casal adaptat SportJove
Consulta: Díptic Casal Multiesportiu Sport Jove


This entry was posted in Fundació Sanitària, Grup Sant Pere Claver and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>