La Càpsula – La influència de la contaminació atmosfèrica en l’aparició de les al·lèrgies  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsFundació TutelarGrup Sant Pere Claver

Influencia contaminacio allergia

07/10/2019. La pol·lució a les ciutats és un problema de salut pública cada cop més important, i també té incidència directa al desenvolupament d’al·lèrgies. Com afecta la contaminació atmosfèrica en aquest àmbit? Fan sorgir de noves? Aguditzen les existents? Llegir »

This entry was posted in Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Fundació Tutelar, Grup Sant Pere Claver and tagged , . Bookmark the permalink.

El Servei de Voluntariat és reconegut amb el distintiu “Actius de l’Acord”  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsFundació TutelarGrup Sant Pere Claver

actius-de-lacord

23/10/2019. En el marc de la Xarxa d’Acció Barcelona Ciutadania Activa i Compromesa, s’ha impulsat el Programa “Actius de l’Acord”, un distintiu per visualitzar i reconèixer l’esforç d’aquelles entitats, organitzacions o projectes, que estan treballant més activament per promoure el compromís social ciutadà. Des del Servei de Voluntariat vàrem fer la sol·licitud d’aquest reconeixement i ens l’han concedit. El distintiu reconeix les iniciatives transformadores d’èxit que fomenten. Llegir »

This entry was posted in Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Fundació Tutelar, Grup Sant Pere Claver and tagged , . Bookmark the permalink.

Converses: El procés sobre capacitat  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsFundació TutelarGrup Sant Pere ClaverInstitut Docent i Recerca

converses

08/10/2019. L’últim Converses de l’any anirà a càrrec de la Fundació Lluís Artigues on ens explicaran el concepte de modificació de capacitat, dels tipus i el seu abast. Així com un petit treball de casos reals, en el marc de la Convenció de Nova York pels Drets de les Persones amb disCapacitat. Posant especial èmfasi en les expectatives que es generen en l’entorn de la persona i quin és el paper de l’entitat tutelar. Llegir »

This entry was posted in Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Fundació Tutelar, Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca and tagged . Bookmark the permalink.

Curs Intervenció Psicoterapèutica en Fracàs Escolar II edició  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsGrup Sant Pere ClaverInstitut Docent i Recerca

educacio

08/10/2019. L’objectiu d’aquest curs és formar professionals en una tècnica psicoterapèutica dirigida fonamentalment a abordar les dificultats en l’aprenentatge escolar de base emocional per a infants d’edats entre els 5 i els 11 anys. Data Inici: 16-10-2019 / Lloc: Cal Muns – C. Gavà, 70-72 Barcelona Llegir »

This entry was posted in Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca. Bookmark the permalink.

La Càpsula – La Convención de Nueva York, de la sustitución a la decisión  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsFundació TutelarGrup Sant Pere Claver

convencion nueva york

03/10/2019. La Convención de Nueva York constituye un importante cambio de paradigma en la regulación de la capacidad jurídica, que se fundamenta en la afirmación de los derechos de las personas con discapacidad y la transición del sistema de sustitución por el de apoyos. Llegir »

This entry was posted in Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Fundació Tutelar, Grup Sant Pere Claver. Bookmark the permalink.

Curso Endodoncia avanzada y casos complejos – 18 y 19 Octubre  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsGrup Sant Pere ClaverInstitut Docent i Recerca

endodoncia

02/10/2019. La Clínica Dental de Sant Pere Claver-Fundació Sanitària organitza el primer curs especialitzat en endodòncia dirigit a dentistes que volguin actualitzar els seus coneixements dintre de l’anatomia dels conductes radiculars,els retrataments, les endodòncies quirúrgiques i possibles alternatives i alguns procesos regeneratius. Llegir »

This entry was posted in Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca. Bookmark the permalink.

IX Congreso Internacional Filosofía y Salud Mental  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsGrup Sant Pere ClaverInstitut Docent i Recerca

congreso-filosofia

01/10/2019. La propuesta de la nueva edición del Congreso Internacional de Filosofía y Salud Mental se enmarca dentro de un diálogo que acoge las distintas perspectivas (médica, filosófica, psicológica, asistencial…) y tiene como principal objetivo comprender con mayor profundidad la condición humana para así poder atender y cuidarnos mejor. Llegir »

This entry was posted in Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca. Bookmark the permalink.

La Càpsula – Triàleg sobre els serveis i els drets en salut mental  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsFundació TutelarGrup Sant Pere Claver

Triàleg sobre els serveis i els drets en salut mental

19/09/2019. El canvi de paradigma cap el model de la Recuperació en Salut Mental ens suggereix un compromís per part de tots els agents implicats per replantejar el nostre rol en el context dels serveis de la xarxa i a la societat, com també per reflexionar sobre aspectes rellevants als nostres serveis per la seva millora i adequació. Llegir més »

This entry was posted in Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Fundació Tutelar, Grup Sant Pere Claver. Bookmark the permalink.

Taller de famílies: Espai Formatiu per a familiars de persones amb discapacitat Intel·lectual i del desenvolupament  Fundació Serveis SocialsGrup Sant Pere Claver

familia-2019

29/8/2019. Des del Programa d’Atenció a les famílies de la Residència i Centre de Dia Tres donem suport i eines als familiars dels usuaris que atenem per tal d’oferir una atenció el més integral possible. Amb la col·laboració del DINCAT, organitzem tallers formatius. Es tracta d’un espai de formació i d’intercanvi adreçat a les famílies perquè puguin adquirir nous coneixements envers l’atenció i la cura a la persona amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament. Llegir »

This entry was posted in Fundació Serveis Socials, Grup Sant Pere Claver. Bookmark the permalink.

La Càpsula – ‘El patrimoni protegit’, la figura de protecció de persones amb discapacitat o dependents més desconeguda  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsFundació TutelarGrup Sant Pere Claver

patrimoni-protegit

18/07/2019. Atendre les necessitats de les persones amb discapacitat o dependents és el que més preocupa als familiars. Per afavorir la constitució de patrimonis al seu favor, l’any 2010 es va regular aquesta figura de protecció al Codi Civil de Catalunya. Llegir més » Llegir més »

This entry was posted in Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Fundació Tutelar, Grup Sant Pere Claver and tagged , , . Bookmark the permalink.