Press "Enter" to skip to content

En Portada · Notícies del Grup Sant Pere Claver Posts

Horaris de la nostra activitat en el procés de desescalada 4.4 (7)

En el progressiu procés de desescalada per la situació de confinament a causa de la pandèmia de la COVID-19, els horaris d’obertura al públic dels…

Leave a Comment

Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials cogestiona un Hotel Salut per a persones en situació de vulnerabilitat 4 (4)

L’hotel salut és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona per oferir atenció sanitària per part del Consorci Sanitari de Barcelona, a través de l’Equip d’Atenció Primària 2K Gaudí i atenció social a càrrec de l’Institut Municipal de Serveis Socials gestionat a través de la Fundació Sant Pere Claver.

Leave a Comment

Reflexions sobre l’impacte emocional de la situació actual pel COVID-19 4.2 (12)

Si abans parlàvem de la distància física, cal pensar també que hi ha un altre tipus de distància, el distanciament emocional, aquell que pot fer-nos sentir sols encara que estiguem envoltats de gent; però també, al contrari, podem sentir-nos a prop de les nostres persones de confiança, malgrat estar confinats. I és aquesta proximitat, aquestes relacions autèntiques les que cal tenir molt present en aquests moments i les que poden alleugerir el que estem vivint.

Comments closed

Seran els nostres infants resilients a la situació de confinament? 5 (3)

Com sortiran els nostres infants d’aquesta experiència de confinament? Ens hem preparat prou? Hem dotat als infants de les eines per ser resilients? En aquest “primer món”, el nostre, on semblaria predominar una certa sobreprotecció de la infància –que no pateixin, que siguin feliços– hem tingut prou en compte que les dificultats, tard o d’hora, arriben, que les coses canvien, que la seguretat que els garantíem als nens i nenes podia tenir excepcions com aquesta?

Comments closed

Nous temps, nou setting per l’acompanyament dels terapeutes a les famílies a causa del COVID-19 5 (3)

Nous temps, nou setting per l’acompanyament dels terapeutes a les famílies a causa del COVID-19

Comments closed