Menu Close

Què hem aconseguit el 2015? #Memòries

03/06/2015. Benvolguts/des,
Ens complau presentar-vos les memòries de Sant Pere Claver – Fundació Sanitària, la Fundació Serveis Socials la Fundació Tutelar Lluís Artigues i l’Institut Docent per compartir el treball realitzat i els reptes aconseguits durant l’any 2015. Les memòries recullen els programes assistencials i les xifres de cada servei amb els fets més destacats.

També volem aprofitar per expressar el nostre agraïment als usuaris, familiars, professionals, voluntaris i amics, i també a totes les institucions i empreses, que amb el seu suport i acompanyament, han contribuït a fer realitat els nostres objectius.

Moltes gràcies per la vostra confiança, esperem que sigui del vostre interès!

El Grup Sant Pere Claver integra un conjunt d’institucions amb compromís social, sense ànim de lucre i amb vocació de servei envers la comunitat que, des de 1948, presten serveis sociosanitaris i tutelars. Majoritàriament des de la vessant assistencial, però també des de l’acompanyament i el suport inclusiu, la docència i la recerca, la innovació social, la prevenció i sensibilització aplicada a la promoció de la salut, amb especial atenció a les persones que pateixen problemes de salut mental i/o en situació de vulnerabilitat.

 

 

 

 

 

 

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Grup Sant Pere Claver
Skip to content