Menu Close

Manifest del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

04/12/2019. Avui usuaris i professionals del Centre de Dia i Residència Tres Pins i altres entitats del Consell de Persones amb disCapacitat del districte de Sants-Montjuïc hem commemorat el Dia Internacional de les Persones amb disCapacitat amb un acte de sensibilització amb els alumnes de 3er i 4rt de primària de lInstitut Escola ARTS de Sants per educar en valors, donar visibilitat als drets de les persones amb capacitats diferents i reivindicar una mirada inclusiva sense prejudicis. 

Durant l’acte, que ha tingut lloc a l’Auditori de les Cotxeres de Sants, hem presentat oficialment el vídeo amb què les entitats volem donar a conèixer i posar en valor les activitats de sensibilització que hem dut a terme a les escoles perquè els infants coneguin les persones amb diversitat funcional.

D’altra banda, usuaris i professionals de la Fundació Joia, ASPACE, Fundació Hospitalitat, Tallers Sant Josep, Associació La Llar i Centre de Dia i Residència Tres Pins hem compartit amb tots els assistents un manifest conjunt per reivindicar una societat sense estigmes. Perquè, tots #SumemDiversitats i #SumemCapacitats avui i tots els dies de l’any. Llegir manifest»

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Grup Sant Pere Claver, Salut Mental
Skip to content