Menu Close

Manifest del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

04/12/2019. Avui usuaris i professionals del Centre de Dia i Residència Tres Pins i altres entitats del Consell de Persones amb disCapacitat del districte de Sants-Montjuïc hem commemorat el Dia Internacional de les Persones amb disCapacitat amb un acte de sensibilització amb els alumnes de 3er i 4rt de primària de lInstitut Escola ARTS de Sants per educar en valors, donar visibilitat als drets de les persones amb capacitats diferents i reivindicar una mirada inclusiva sense prejudicis. 

Durant l’acte, que ha tingut lloc a l’Auditori de les Cotxeres de Sants, hem presentat oficialment el vídeo amb què les entitats volem donar a conèixer i posar en valor les activitats de sensibilització que hem dut a terme a les escoles perquè els infants coneguin les persones amb diversitat funcional.

D’altra banda, usuaris i professionals de la Fundació Joia, ASPACE, Fundació Hospitalitat, Tallers Sant Josep, Associació La Llar i Centre de Dia i Residència Tres Pins hem compartit amb tots els assistents un manifest conjunt per reivindicar una societat sense estigmes. Perquè, tots #SumemDiversitats i #SumemCapacitats avui i tots els dies de l’any. Llegir manifest»

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Grup Sant Pere Claver, Salut Mental