Menu Close

Jornada de Portes Obertes al Club Social

El Club Social Ments Obertes Sants-Montjuïc és un programa d’inclusió social que, des de l’any 2007, ofereix un servei de lleure per a persones adultes amb problemes de salut mental, un espai de promoció de la participació comunitària i la integració social mitjançant l’oci. La finalitat d’aquest programa consisteix en promoure les relacions socials, ampliar les xarxes relacionals i millorar la integració social en la comunitat.

Amb l’objectiu doncs, de guanyar visibilitat en el territori de referència i una major sensibilitat envers la integració de les persones amb problemes de salut mental, el Club Social organitza dues accions de sensibilització per donar-se a conèixer en el barri com un espai de promoció i creació de les relacions socials.

Dissabte 21 de març: Acte Sensibilització en salut mental (17h a 19h)
A la plaça de la Marina de Sants, us esperem en un acte de sensibilització amb xocolatada popular, tren de contes del Grup Teatre Imagina, música i parlaments.

Dimecres 25 de març: Jornada de Portes Obertes (17h a 19h)
A la seu del Club Social organitzem una trobada amb tècnics i/o responsables d’entitats, socis/es, familiars, voluntaris i professionals per intercanviar experiències, compartir activitats i oferir un tast de  tallers. L’objectiu és conèixer que fem en el club Club i oferir una visita per les seves intal·lacions. Per aquesta activitat es demana confirmar assistència a través del mail o del telèfon.

Descarrega’t el cartell i ajunda’ns a fer-ne difusió!

Per a més informació:
C. Mare de Déu del Port, 344
08038 Barcelona
Tel. 93 431 71 62
club@fhspereclaver.org
http://www.spcsocial.org/club-social

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Oci inclusiu, Salut Mental
Skip to content