jornada anual de participació sant pere claver · 2018

En el marc del 70è aniversari organitzem la 1era Jornada Anual de Participació (JAP) amb l’objectiu que esdevingui un espai de trobada, participació, reflexió i socialització entre tots els professionals de la institució. El creixement experimentat els últims anys la fa més rica, plural en la diversitat i probablement ens enforteix i consolida com organització. Tanmateix amb el creixement ens fem més complexes i se’ns generen nous reptes organitzatius sobre els que convé treballar-hi de manera conjunta. La institució, coherent als nostres valors i a la nostra cultura és rica en experiències de treball participatiu entre equips i és en aquest sentit que la JAP permetrà compartir i fer extensiu a escala més global aquest aprenentatge.

Enguany la JAP es centrarà en la Motivació i Compromís donant continuïtat a l’enquesta OPINA (octubre 2017), accions proposades i pla d’acció pels propers 18 mesos. Us avancem la data, horari i lloc de la jornada, així com el programa i els 6 àmbits temàtics (grups de treball) en base els quals organitzarem la jornada.

Convé que confirmis la teva assistència, escollint el grup de treball en el que vols participar. A fi de que els grups siguin més plurals i diversos, convé assegurar que els professionals d’un mateix equip de treball es reparteixen entre els 6 àmbits.

Moltes gràcies! Comissió JAP
La gestió de la tasca professional

Com podem simplificar processos, millorar el funcionament de les reunions i la coordinació i transversalitat entre els equips. Amb els mitjans tecnològics com el correu electrònic i l’ús del mòbil com a facilitadors vetllant també per conciliar la vida laboral i personal.
Llegir més · Veure acta

Selecció, acollida i socialització

Com aconseguir pels nous professionals que la seva arribada i primera etapa a la institució se sentin ben acompanyats i que els hi permeti conèixer la informació bàsica, els aspectes concrets i operatius de la seva àrea de treball així com aspectes globals de la institució.
Llegir més · Veure acta

Desenvolupament professional

Tenir cura del professional, cuidar al cuidador per oferir serveis de qualitat a les persones. El benestar dels professionals (millores socials, horaris, flexibilitat,conciliació) element clau per una la bona salut institucional. La formació continuada, el desenvolupament i la carrera professional dins la institució com elements claus en la gestió dels equips humans.
Llegir més · Veure acta

Lideratge, compromís i cohesió

Com podem contribuir a millorar i desenvolupar el lideratge dins la institució. Liderar és donar sentit i el sentit genera compromís dins l’equip. Com identifiquem i acompanyem a professionals que vulguin assumir tasques i responsabilitat de gestió, formació i bones pràctiques.
Llegir més · Veure acta

Comunicació
interna

Ens interessa el què passa a la institució? Ens arriba bé la informació i les notícies del que passa, a través de quins canals? Com aconseguim que els equips participin de l’actualitat institucional i quines eines ens poden ajudar a socialitzar la informació.
Llegir més · Veure acta

Participació

Avancem envers una organització pensada però pensant, que reflexiona i proposa col·lectivament propostes i accions de millora en aspectes assistencials i organitzatius. Com potenciem espais de reflexió i com avancem afavorint espais de participació efectiva i major transparència tan en la presa de decisions com en la imprescindible avaluació de la nostra tasca individual i col·lectiva.
Llegir més · Veure acta


Per a més informació: jap@fhspereclaver.org


8.30h – 9.00h

Identificació i lliurament de documentació

9h – 10.15h

Benvinguda
José Manuel Vara

Conferència: "Reinventar les organitzacions"
David Martí

10.15h – 10.30h

Presentació i socialització de les propostes i accions de millora de l'enquesta Opina
Carles Descalzi

10.30h – 11h

Pausa cafè

11h – 13.30h

Grups de treball

13.30h – 15h

Dinar

15h – 15.30h

Fotografia institucional

15.30h – 17.00h

Conclusions i tancament de la jornada
Berna Villarreal i Maria Antònia MassanetUbicació
Edifici Centre Esplai
Fundació Catalana de l'Esplai
fundesplai.org/ca

C. Riu Anoia, 42-45
El Prat de Llobregat
08820 Barcelona
[Veure mapa]

Transport públic

 65 Parada: C. Riu Llobregat -   7 minuts
 165 Parada: Av. Remolar -   13 minuts
 Parada: Parc Nou -   7 minuts

 Pàrquing gratuït. Aforament limitat