Menu Close

L’Institut Docent engega al setembre amb nous cursos i conferències

Sant Pere Claver – Insitut Docent i Recerca té preparades diverses activitats per la tardor 2013. La primera conferència serà el proper 26 de setembre amb la desena edició del ‘Converses’, conferències d’actualitat salut i benestar en la qual les psicòlogues Glòria Mateu i Marta Lleonart parlaran sobre “Com fer front a la jubilació” Una activitat gratuïta que es realitza a la seu de la fundació (C/ Vila i Vilà, 16 BCN) i de gran ressó al districte de Sants Montjuïc.

El 18 d’octubre està previst el seminari ‘Aspectes tècnics del procès de psicoteràpia focal psicoanalítica en nens’ organitzat per la Unitat Psicològica Psicoanalítica d’infants i joves (UPPIJ) de Sant Pere Caver-Fundació Sanitària, destinat a totes les persones interessades en ampliar coneixements sobre la teràpia amb nens.
Durant el mes de novembre es realitzaran dos jornades. La primera tindrà lloc el 14 de novembre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) amb el títol ‘Adolescents en conflicte’. Transgressió i responsabilitat’, un acte que commemora XXè aniversari de la col.laboració entre: Direcció General de Justícia Juvenil del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i Equip d’Atenció al Menor de la Fundació Sanitària Sant Pere Claver – Servei Català de la Salut de la Generalitat de Catalunya.
I per últim, el 22 de novembre es realitzarà la jornada “Els immigrants davant la crisi. L’altre costat del retorn” a la Casa del Mar (Barcelona). En la mateixa s’abordarà el tema de com està afectant la crisi als immigrants, especialment des de la perspectiva del plantejament del retorn, un tema complex sobre el que hi ha una gran manca d’informació. La jornada reunirà a reconeguts especialistes en la matèria.

Més informació i properes actualitzacions: www.spcdocent.org

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca
Skip to content