Menu Close
Mentalitza't - Campanya Sense salut mental, no hi ha salut

Conferència: La construcció de la identitat en l’adolescència contemporània

30 setembre | 9.00 h | Conferència: La construcció de la identitat en l’adolescència contemporània
·······························
Lleialtat Santsenca
| Preu: 15€

Com a professionals que treballem en el camp de la salut mental i que acompanyem a adolescents amb problemàtiques de salut mental en els seus processos de conquesta identitària, ens trobem immersos en molts interrogants davant de l’expressió del patiment mental i relacional. És en aquest context del camp clínic que volem compartir reflexions que ajudin a orientar els professionals davant la problemàtica de la identitat contemporània.
Les noves realitats assistencials han de ser pensades amb teoritzacions complexes que respectin el desenvolupament psíquic i relacional i els entrebancs que poden aparèixer en aquests processos evolutius i en els entorns socials de convivència dels adolescents.

Ponents:

  • Mara Sverdlik
    Doctora en Psicologia per la Universitat de Buenos Aires. Docent de postgrau a la carrera de Psicopedagogia clínica a la Universitat de Buenos Aires. Coordinadora de l’Espai Green a l’Institut psicosomàtic de Buenos Aires. Supervisora d’institucions de Sevilla, Barcelona, Maringa (Brasil) i Buenos Aires. Autora del llibre “La creación del pensamiento en los orígenes”.
  • Sònia Soriano
    Psicòloga Clínica i Psicoterapeuta de la FEAP. Coordinadora del Hospital de dia d’adolescents de la Fundació Pere Claver (Barcelona).

Més informació →

Inscriu-te!

Data

set. 30 2022
Caducat!

Hora

9:00 - 11:00

Cost

15.00€

Localització

Lleialtat Santsenca
Carrer d'Olzinelles, 31 | 08014 Barcelona

Organitzador

Institut Docència, Recerca i Innovació
Telèfon
93 443 39 50
Correu electrònic
info@spcdocent.org
Web
https://spcdocent.org/

Categories

Skip to content