Menu Close
Full 1
Pere Claver
Espai Salut:
Atenció Mèdica
Full 1

En l’àmbit de la salut, a Sant Pere Claver prestem principalment atenció sanitària pública mitjançant els contractes que tenim amb el Servei Català de la Salut. Des de fa molts anys, oferim cobertura privada en les especialitats d’Odontologia, Dermatologia i Oftalmologia. Com a novetat d’enguany, des de febrer de 2020 també ho fem en l’àmbit de l’Al·lergologia.

Sant Pere Claver, en tant que institució privada sense ànim de lucre, ofereix serveis privats en les especialitats d’Odontologia (Institut Dental), Dermatologia i Oftalmologia. Des de 2020, i en col·laboració amb l’entitat Alergocat, també ho fa en l’àmbit de l’Al·lergologia per als pacients de trenta mútues i assegurances mèdiques.

Espai Salut Pere Claver és l’àmbit de la nostra institució que aglutina l’assistència sanitària privada, no concertada amb el Servei Català de la Salut, oberta a tota la població que vulgui ser atès per part d’un equip de professionals amb gran expertesa i amb els valors propis d’una entitat no lucrativa.

Consulta la nostra cartera de serveis en l’àmbit privat

Institut Dental Pere Claver

20 anys compromesos amb la salut i la prevenció dental

Institut d’Al·lèrgia Pere Claver

Atenció integral de patologies al·lergològiques en adults i infants

En l’àmbit de la salut, Sant Pere Claver és una entitat privada que forma part del sistema sanitari integral d’utilització pública de Catalunya (SISCAT) per a algunes especialitats mèdiques. Com a entitat proveïdora del Servei Català de la Salut, presta serveis públics de salut mental i al·lergologia. També en l’àmbit públic, realitza proves de suport diagnòstic per als centres de l’Institut Català de la Salut en l’àmbit de la neurofisiologia (electromiografies) i la cardiologia (holters cardíacs i ergometries), mitjançant el seu servei de proves complementàries.

Skip to content