Si no veus correctament aquest email si us plau fes clic aquí
Benvolgut/da,

El dissabte 30 de novembre celebrem el Dia del Voluntariat de Sant Pere Claver aprofitant que uns dies més tard el 5 de desembre es commemora mundialment el Dia Internacional del Voluntariat. Un any més i ja per tercera edició volem posar en valor la tasca dels més de 65 voluntaris i voluntàries que ens acompanyen des del Servei de Voluntariat.

Les trobades anteriors han esdevingut un espai d’intercanvi entre professionals, voluntaris/es, patrons i usuaris/es molt enriquidor i una experiència molt positiva que ens ajuda a seguir millorant i reforçant com seguir motivant i integrant aquest equip de persones a la institució. El fet de trobar-nos, compartir temps, experiències, formacions, converses, riures, dubtes i opinions ens ha permès conèixer-nos més, aprendre junts i sentir-nos part d'aquest gran equip que som.

Enguany, el programa del Dia del Voluntariat inclou dues activitats centrals. En primer lloc, un taller participatiu sota el títol Com volem fer créixer el nostre voluntariat?, amb el que valorarem, ens plantejarem i posarem en comú la tasca de voluntariat a casa nostra i com creiem que podem potenciar-la i optimitzar-la. I,  en segon lloc, un taller de risoteràpia a càrrec de la Escuela de Risoterapia de Barcelona. Explotar el recurs del riure, l'humor i les emocions positives com agents terapèutics afavoreix la cohesió, les relacions interpersonals i ens aporta nombrosos beneficis físics, psicològics i socials. L'actitud positiva i l'alegria són motors de transformació en persones i equips. Creiem que aquesta proposta lúdica ens permetrà participar i gaudir a tots i totes d'una experiència gratificant i enriquidora. Riure's no és només divertit sinó que ens aporta un gran nombre de beneficis i avantatges molt saludables.

Us hi esperem!

Programa 30 de novembre 10h a 14h

10h · Benvinguda i reconeixement del Servei de Voluntariat


10.30h · Taller participatiu: Com volem fer créixer el nostre voluntariat?

12h · Pausa cafè


12.30h · Taller de risoteràpia càrrec de la Escuela de Risoterapia de Barcelona

13.45h · Cloenda i vermut

Podeu confirmar la vostra assistència enviant un correu electrònic a:  voluntaris@spcsocial.org
Si penseu que aquesta informació pot ser rellevant per algú podeu compartir o reenviar aquest correu electrònic.
Moltes gràcies.

Ubicació
Lleialtat Santsenca (sala A2)
Olzinelles 31 · 08014 Barcelona
Veure mapa
Contacte Servei de Voluntariat
Miriam Bonet, coordinadora
Telèfon: 93 490 46 22
mail: voluntaris@spcsocial.org · www.santpereclaver.org/voluntariat

Organitza:


 


Em vull donar de baixa del butlletí | Vull donar-me d'alta per rebre el butlletí

Abans d'imprimir aquest correu electrònic, pensa bé si és imprescindible fer-ho. El Medi Ambient és cosa de tots.