Menu Close

El CET Estel Tàpia passa a formar part de Fundació Ared

El Centre Especial de Treball (CET) Estel Tàpia i el seu taller de confecció, integrat al Grup Sant Pere Claver, des d’aquest 27 de maig, passa a formar part de Fundació Ared.

El CET Estel Tàpia, ara CET Ared, és un projecte d’economia social que treballa, des del barri del Raval i des de 1984, per generar ocupació a persones amb discapacitat i oferir un servei a empreses amb responsabilitat social.

Tant el taller de confecció Salta de Fundació Ared com el d’Estel Tàpia són espais de treball inclusius i protegits que generen oportunitats laborals, a través de la confecció de peces úniques i sostenibles, per a persones en situació d’exclusió social i laboral. Persones que, per la seva situació d’alta vulnerabilitat, tenen dificultats o poques possibilitats d’accedir al mercat laboral.

Estel Tàpia i Fundació Ared compartim la ferma convicció que la formació és un eix primordial per al desenvolupament personal i professional de les persones. Sumat a la sintonia de les nostres missions, valorem positivament aquest acord de traspàs pels següents motius:

  • Fundació Ared comptarà amb un espai de treball adaptat per a persones especialment vulnerables oferint-les noves oportunitats de vida.
  • Ofereix continuïtat i millor estabilitat laboral a tot l’equip humà actualment vinculat a Estel Tàpia.
  • Dona continuïtat a la línia de productes d’Estel Tàpia, concretament a les marques Ecotó i Vora Barcelona, i impulsa la seva venda fruit de l’experiència i gran coneixement del sector de la confecció de Fundació Ared.

Aquest traspàs obre la porta a noves oportunitats tant per a l’equip humà del taller de confecció de Fundació Ared com pel del CET Estel Tàpia. Ambdós equips, donarem servei i continuïtat a les clientes i clients del taller de confecció del CET així com els de Fundació Ared.

Troba els productes del CET Estel Tàpia, ara Ared Inclusió, a la nova botiga en línia:

Juntes, seguim generant ocupació amb molta il·lusió! Ara més que mai: #TeiximVincles

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 5 / 5. Nombre de vots: 2

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Grup Sant Pere Claver, Inserció Laboral