Menu Close

El CET Estel Tàpia passa a formar part de Fundació Ared

El Centre Especial de Treball (CET) Estel Tàpia i el seu taller de confecció, integrat al Grup Sant Pere Claver, des d’aquest 27 de maig, passa a formar part de Fundació Ared.

El CET Estel Tàpia, ara CET Ared, és un projecte d’economia social que treballa, des del barri del Raval i des de 1984, per generar ocupació a persones amb discapacitat i oferir un servei a empreses amb responsabilitat social.

Tant el taller de confecció Salta de Fundació Ared com el d’Estel Tàpia són espais de treball inclusius i protegits que generen oportunitats laborals, a través de la confecció de peces úniques i sostenibles, per a persones en situació d’exclusió social i laboral. Persones que, per la seva situació d’alta vulnerabilitat, tenen dificultats o poques possibilitats d’accedir al mercat laboral.

Estel Tàpia i Fundació Ared compartim la ferma convicció que la formació és un eix primordial per al desenvolupament personal i professional de les persones. Sumat a la sintonia de les nostres missions, valorem positivament aquest acord de traspàs pels següents motius:

  • Fundació Ared comptarà amb un espai de treball adaptat per a persones especialment vulnerables oferint-les noves oportunitats de vida.
  • Ofereix continuïtat i millor estabilitat laboral a tot l’equip humà actualment vinculat a Estel Tàpia.
  • Dona continuïtat a la línia de productes d’Estel Tàpia, concretament a les marques Ecotó i Vora Barcelona, i impulsa la seva venda fruit de l’experiència i gran coneixement del sector de la confecció de Fundació Ared.

Aquest traspàs obre la porta a noves oportunitats tant per a l’equip humà del taller de confecció de Fundació Ared com pel del CET Estel Tàpia. Ambdós equips, donarem servei i continuïtat a les clientes i clients del taller de confecció del CET així com els de Fundació Ared.

Troba els productes del CET Estel Tàpia, ara Ared Inclusió, a la nova botiga en línia:

Juntes, seguim generant ocupació amb molta il·lusió! Ara més que mai: #TeiximVincles

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 5 / 5. Nombre de vots: 3

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Grup Sant Pere Claver, Inserció Laboral
Skip to content