Menu Close

El documental Caure del Niu sobre la infància que emigra s’estrena a la Filmoteca

12/11/2015. Experts en salut mental infantojuvenil de Sant Pere Claver – Fundació Sanitària i usuaris de l’Hospital de Dia participen en la producció del documental Caure del niu de Susanna Barranco, directora, productora audiovisual. La pel·lícula  s’estrenarà a la Filmoteca el dimecres 9 de desembre a les 19h de la tarda (Preu entrada 4€) per mostrar com el fet migratori afecta a la salut mental dels infants i dels joves que es veuen obligats a deixar els seus països d’origen.

Caure del niu explora la vida de diferents joves i infants immigrants que arriben a la ciutat. El documental retrata les preocupacions, anhels, esperances i dificultats dels protagonistes a l’hora de començar una nova vida, així com les conseqüències que poden derivar d’aquest fet migratori en la salut mental.

Susanna Barranco és directora i productora audiovisual i teatral. L’any 1999 va crear la companyia que porta el seu nom, amb la qual fa diversos projectes teatrals i audiovisuals. Com a documentalista, Barranco ha dirigit FeridesBuits i El silenci del Jonc. Ara inicia el nou projecte Caure del niu.

En aquest projecte també hi col·laboren la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) del Departament de Benestar Social i Família, Amnistia Internacional i l’associació teatral Mousiké.

Per a més informació: Invitació a l’acte

fs

 
 

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Grup Sant Pere Claver, Salut Mental