Menu Close

El documental Caure del Niu sobre la infància que emigra s’estrena a la Filmoteca

12/11/2015. Experts en salut mental infantojuvenil de Sant Pere Claver – Fundació Sanitària i usuaris de l’Hospital de Dia participen en la producció del documental Caure del niu de Susanna Barranco, directora, productora audiovisual. La pel·lícula  s’estrenarà a la Filmoteca el dimecres 9 de desembre a les 19h de la tarda (Preu entrada 4€) per mostrar com el fet migratori afecta a la salut mental dels infants i dels joves que es veuen obligats a deixar els seus països d’origen.

Caure del niu explora la vida de diferents joves i infants immigrants que arriben a la ciutat. El documental retrata les preocupacions, anhels, esperances i dificultats dels protagonistes a l’hora de començar una nova vida, així com les conseqüències que poden derivar d’aquest fet migratori en la salut mental.

Susanna Barranco és directora i productora audiovisual i teatral. L’any 1999 va crear la companyia que porta el seu nom, amb la qual fa diversos projectes teatrals i audiovisuals. Com a documentalista, Barranco ha dirigit FeridesBuits i El silenci del Jonc. Ara inicia el nou projecte Caure del niu.

En aquest projecte també hi col·laboren la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) del Departament de Benestar Social i Família, Amnistia Internacional i l’associació teatral Mousiké.

Per a més informació: Invitació a l’acte

fs

 
 

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Grup Sant Pere Claver, Salut Mental
Skip to content