Menu Close

Concert Solidari #70anysjunts de Sant Pere Claver (8 maig, sala Barts)

13/03/18. El pròxim dimarts 8 de maig (20.30h, Sala Barts) celebrem el Concert Solidari #70anysjunts per recaptar fons a favor de Consulta Jove,  un servei gratuït de Salut Mental adreçat a adolescents en situació vulnerable que gestiona la Fundació Hospital Sant Pere Claver. El concert comptarà amb la presència de tres referents del panorama musical català: la Soul Machine (grup de soul i rhythm & blues), Cesk Freixas (‘fuster’ de cançons) i Damià Olivella (cantautor de soul i blues) que reuniran el seu talent en aquest acte que commemora també el 70è aniversari de la institució.

Concert Consulta JoveVeure album del concert

Consulta Jove (vegeu vídeo) és un servei públic gratuït d’atenció immediata, oberta i espontània  per a nois i noies d’entre 12 i 21 anys, les seves famílies i els professionals del seu entorn. Aquest projecte respon a la sensibilitat i el treball de molts professionals que, al tractar als adolescents, observen com aquesta etapa de la vida és plena de dificultats i, alhora, de potencialitats. El jove viu aquest moment de vulnerabilitat, d’incertesa davant del futur, sovint, molt sol/a i sense suficient recolzament. A més, quan necessiten atenció en salut mental, arriben poc i tard al sistema sanitari.

El servei neix al 2015 de la mà de tres experts en salut mental de l’Hospital de Dia per a Adolescents de la Fundació Hospital Sant Pere Claver i ja ha atès a més de 100 usuaris/es. Els fons que es recaptin aniran destinats a reforçar el servei  i ampliar l’atenció a més adolescents en situació vulnerable.

Col·labora amb nosaltres i gaudeix d’un gran concert solidari!

COMPRAR ENTRADA AQUÍ 

També pots comprar la teva entrada a les recepcions dels equipaments de Sant Pere Claver i, si no pots venir, pots fer un donatiu com a fila 0 aquí i regalarem la teva entrada a usuaris/es vinculats a alguna de les nostres institucions que per manca de recursos no hi poden assistir. Moltes gràcies!

Veure/descarregar cartell aquí

Informació d’interès:

Dia: Dimarts, 8 de maig – 20.30h
Lloc: Sala Barts (Av. Paral·lel, 62 · 08001 Barcelona)
Artistes: LA SOUL MACHINE · CESK FREIXAS · DAMIÀ OLIVELLA

Enllaços:

www.santpereclaver.org/70anysjunts
www.spcsalut.org/sm-consultajove
www.barts.cat
www.lasoulmachine.com
www.ceskfreixas.cat
www.damiaolivella.com

Més informació:

Àrea de Màrqueting Social Grup Sant Pere Claver
Mail: socialmedia@fhspereclaver.org
Tel. 93 443 39 50
C/ Vila i Vilà, 16 · 08004 Barcelona

 

imatge-concert-1000px-1 - copia

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Oci inclusiu, Salut Mental
Skip to content