Menu Close
Què pots fer tu
Slider
"La solidaritat envers els altres comença fent-nos costat"

El teu compromís ens ajuda a seguir millorant la qualitat de vida de moltes persones. Amb la teva aportació, ens ajudaràs a arribar més lluny.

Amb la teva aportació ajudaràs a persones amb problemes de salut mental i discapacitats intel·lectuals, joves en situació vulnerable i a persones en risc d’exclusió social per tal que puguin viure integrades en la societat i portar una vida plena, digne i feliç.

Escull de quina entitat vols fer-te amic

Tant si ets una persona o una empresa, consulta les diferents accions de patrocini, mecenatge o donatius.

  • Finançament de projectes i activitats de sensibilització de programes assistencials
  • Donatius de material
  • Prestació de serveis i espais
  • Esponsorització en activitats de recerca i innovació

Tria una entitat per fer el donatiu

El Teaming és una iniciativa solidaria que va néixer al 1998 per a reunir micro donacions en equip (professionals d’una mateixa empresa, grups d’amics etc.) i es destina a una causa social o benèfica. En el cas de teaming a l’empresa, tots els empleats que ho desitgin s’uneixen a donar cada mes una quantitat simbòlica (1€) de la seva nòmina.

Fes teaming amb

Treu profit dels teus béns immobles mitjançant la cessió en règim de lloguer d’un habitatge o d’un espai multifuncional. Un equip d’experts i juristes del Grup Sant Pere Claver vetllaran perquè treguis profit del teu bé immoble i del seu manteniment. Amb aquest gest ajudaràs a que persones amb risc d’exclusió social tinguin una vivenda o espai de lleure digne.

Amb aquesta via de col·laboració, cal que notifiquis al notari en el moment de fer el testament a quina fundació del Grup Sant Pere Claver vols fer que la teva solidaritat perduri.

Escriu a