Menu Close

Sant Pere Claver s’adhereix al Clúster de Salut Mental de Catalunya

20/01/2016. Sant Pere Claver s’adhereix al Clúster de Salut Mental de Catalunya, un espai on convergeixen empreses, serveis i institucions dedicades a la investigació, l’ensenyament i el guariment de persones amb problemes de salut mental i les seves famílies.

“Formar part d’aquest clúster serà útil per desplegar i concretar accions en dues prioritats que recull el nostre Pla Estratègic: la innovació i les aliances”, valora Carles Descalzi, gerent de Sant Pere Claver.

L’objectiu del Clúster de Salut Mental de Catalunya és contribuir a la millora de la salut mental de les persones i al creixement i l’excel·lència de les organitzacions que formen part, concitant les sinergies entre el coneixement acadèmic, la investigació, l’assistència i les fórmules innovadores de gestió, en ordre a crear valor afegit per la societat.

Alguns dels membres que formen part són Federació Salut Mental Catalunya, l’Hospital de Sant Pau, l’Hospital Sagrat Cor, l’Institut Pere Mata, el Parc Científic de Barcelona o la Universitat Autònoma de Barcelona entre d’altres.

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Salut Mental
Skip to content