Menu Close

Cafès que creen vincles

El Club Social Ments Obertes és un programa de promoció i participació comunitària per a la integració social de persones amb un trastorn mental mitjançant l’oci i les relacions socials. El programa va néixer l’any 2007  i  té com a objectiu ampliar les xarxes relacionals i els vincles afectius dels més de 81 socis i sòcies que fins ara han gaudit del conjunt d’activitats de caràcter lúdic que organitzem totes les tardes i caps de setmana en el Districte de Sants- Montjuïc.

Durant aquest 2012, el Club Ments Obertes ha presentat el Cafè Obert, un nou espai d’intercanvi i socialització un dimecres de cada mes, obert als socis/es, familiars, professionals i ciutadans/es per compartir vivències de persones que tenen una història, un somni o una experiència per explicar.  El Cafè Obert està pensat per fer un cafè alhora que es creen vincles, despertem inquietuds, ampliem horitzons i obrim nous fronts amb el nostre convidat.

Consulta la programació! Entrada gratuïta, aforament limitat.
Avui dimecres 19 de juny us esperem de 17h a 18h per escoltar l’últim Cafè Obert abans de l’estiu: “Què és la teràpia amb gossos? amb Eva Domènec, presidenta del Centre de Teràpia Assistida amb Cans (CTAC) al Club:  C. Mare de Déu del Port, 344.

Més informació Club Social:
Tel. 93 431 71 62
club@fhspereclaver.org
www.spcsocial.org

 

 

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Grup Sant Pere Claver
Skip to content