logo Sentits
facebook Twitter LinkedIn Flickr Youtube

Març'15 | núm. 7
Veure online
www.santpereclaver.org

“A mi la Fundació Lluís Artigues m’ha ajudat a viure”

Carmen Nieto         
#Joacompanyo         

Carmen Nieto, usuaria de la FLA
La Fundació Lluís Artigues (FLA) vetlla per les necessitats i gestiona els recursos de les persones que han vist modificada la seva capacitat d’obrar per un jutge. Coneix la història de la Carmen, la Meritxell i l’Aurea, usuàries de la fundació tutelar. Amb el teu suport, busquem millorar la seva qualitat de vida. Col·labora!
shadow
  Notícies
 

Informe entitats tutelars
El nombre de persones tutelades a Catalunya s’ha doblat en els darrers 7 anys

La FLA denúncia en un informe que el nombre de persones tutelades per un jutge s’ha doblat en els últims anys. El nombre d’entitats tutelars ha crescut un 20% a Catalunya i molts dels problemes que té avui la societat s’estan judicialitzant... Llegir més »
 

Col·labora amb nosaltres
Campanya #JoAcompanyo

Llancem la Campanya de micromecenatge #JoAcompanyo. Busquem recursos per 20 persones tutelades amb problemes de salut mental i en situació de vulnerabilitat extrema. Necessiten de la teva ajuda per sortir del seu aïllament i millorar les seves condicions de vida. Col·labora »
 

Cicle de conferències: converses
Com saber si cal incapacitar a una persona?

Més de 70 persones assisteixen al primer Converses 2015, un cicle de conferències d’actualitat que organitza Sant Pere Claver - Institut Docent. Aquesta sessió gratuïta i oberta al públic en general permet compartir temes d’interès social de la mà dels experts de la fundació. Escoltem a la Luz Fernández, coordinadora de l’àrea social de la FLA per saber com i quan cal incapacitar a una persona. Vídeo »
 

Jornada Ciutat Justícia
Debat sobre la interpretació i execució de les sentències sobre
la modificació de la capacitat

Pepa Picas, directora de la Fundació Lluís Artigues ha participat com a ponent a la conferència sobre sentències de modificació de la capacitat a la Ciutat de la Justícia on es parla que, una “bona incapacitació” indica a les fundacions fins on i quins àmbits d’actuació han de regular per evitar abusos en la intervenció. Llegir més »
 

Article divulgatiu
Què fa una fundació tutelar?

Abans de prendre la decisió per modificar la capacitat d’obrar d’una persona, és aconsellable informar-se bé per valorar si realment és la opció més adequada per millorar la qualitat de vida de la persona. Quins àmbits d’actuació abarquen les fundacions tutelars, quines diferències hi ha entre elles? Llegir més »
shadow
Persona tutelada perquè
recuperi la seva autonomia
  Mirades
"El nostre objectiu és apoderar la persona tutelada perquè recuperi la seva autonomia"
Entrevistem a Sandra Galvez i Enric Gotanegra Referents de tutela a la Fundació Tutelar Lluís Artigues (FLA) Llegir més »
shadow
La soledat
  Benestar i Salut
La soledat:
s'ha de viure o evitar?
La soledat ens proporciona l’espai i la oportunitat per coneixe’ns millor, i fins i tot, millorar la nostra relació amb els altres. Llegir més »
shadow
La Càpsula
Guia de Salut
Vídeos
Premsa

C. Vila i Vilà, 16. 08004 Barcelona  |   Tel. 93 442 39 03
info@santpereclaver.org  |   www.santpereclaver.org

Fundació Sanitària Fundació Tutelar Fundació Social
facebook Twitter LinkedIn Flickr Youtube
shadow

Em vull donar de baixa del butlletí | Em vull donar d'alta del butlletí

Abans d'imprimir aquest correu electrònic, pensa bé si és imprescindible fer-ho. El Medi Ambient és cosa de tots.