Benvinguda

Benvinguts al Grup Sant Pere Claver, entitats amb compromís social. El nostre Grup està integrat per Sant Pere Claver - Fundació Sanitària, Lluís Artigues - Fundació Tutelar i Sant Pere Claver - Fundació Serveis Socials; tres entitats privades sense ànim de lucre i amb vocació i finançament públic. El Grup Sant Pere Claver també disposa d'un Institut Docent, un òrgan de recerca i innovació altament especialitzat.

Des dels seus orígens, l'any 1948, Sant Pere Claver - Fundació Sanitària ha anat ampliant la seva cartera de serveis per respondre a les noves demandes socio-sanitàries de la població, amb una especial atenció i servei a les necessitats del districte de Sants Montjuïc, ajudant als col·lectius que llavors encara no tenien cobertura sanitària i requerien atenció mèdica.

Actualment, el Grup està format per més de 240 professionals multidisciplinars distribuïts en més de 30 programes i que realitzen més de 100.000 visites anuals, prestant una àmplia cartera de serveis que s'ha diversificat per, prioritzar l’atenció de les persones en risc d'exclusió social, amb especial atenció a la salut mental, la discapacitat intel·lectual i les persones sense sostre.

El Grup Sant Pere Claver treballa amb la voluntat de ser un centre obert en el territori amb més de sis equipaments que presten atenció integral als nostres pacients, usuaris i familiars, compaginant la vessant científica i humana de l'assistència amb el compromís i els valors que acompanyen la salut i el benestar.

Des de l'any 2012, el nou Pla Estratègic 2012-2015 defineix com a prioritari la consolidació del creixement i adaptació als nous reptes socials, econòmics i de l'entorn social. Volem seguir esdevenint una organització accessible, propera, dinàmica i innovadora envers les persones amb la voluntat que des de fa més de 65 anys ens caracteritza i ens han fet créixer.

Sigues benvingut, et convidem a que ens coneguis per estar  

Benvinguts al Grup Sant Pere Claver, entitats amb compromís social.
Carles Descalzi
Gerent


Subscriu-te  al Sentits

  +info
Subscriu-te i rebras periòdicament el suplement digital amb les últimes notícies
Nom
Cognom
Email

Accepto la política de protecció de dades