Menu Close

Exposició Artentivament, “Ells també pinten”

27/09/2016. El Claustre de l’Àrea infantil i juvenil de Lleida acull a partir d’aquest vespre (19h) l’exposició “Artentivament”, una mostra artística que aplega obres de tècniques i llenguatges expressius ben diversos elaborades per alguns artistes del Club Social La Brúixola.

Així mateix, també forma part dels actes de commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental l’exposició “Ells també pinten”, que es podrà veure a la sala Res Non Verba (C. Maragall, 17), on s’hi podran veure algunes de les obres del Museu D’Art Brut (mAB), entre les quals s’hi troba l’obra col·lectiva realitzada l’any 2014 per artistes del Club Social La Brúixola.

Ambdues exposicions s’inauguraran el dimarts 27 de setembre, a partir de les 19 h, fent un recorregut que tindrà l’inici a la Biblioteca Pública de Lleida i acabarà a la sala Res Non Verba. Estaran obertes al públic fins el dia 31 d’octubre.

L’Associació Salut Mental Ponent és una entitat sense ànim de lucre de Lleida que es dedica a l’atenció de persones afectades per un trastorn mental sever, i a les seves famílies, així com a la població en general que pugui necessitar informació, assessorament i orientació en l’àmbit de la salut mental.

Més informació:
Inauguració exposició: dimarts 27 de setembre, 19 h.
Lloc: Biblioteca Pública de Lleida, i posteriorment inauguració de l’exposició “Ells també pinten” a la sala Res Non Verba.

Amb la participació: Museu d’Art Brut

Us hi esperem!

Invitacio Artentivament i Ells també pinten
Font: Biblioteca de Lleida

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Feu clic a una estrella per puntuar-la.

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara! Sigues el primer a valorar aquesta publicació.

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Oci inclusiu, Salut Mental