Menu Close

Sant Pere Claver amplia les seves aliances estratègiques

Seguint les línies que marca el Pla Estratègic 2012-2015, les tres fundacions que integren el Grup Sant Pere Claver segons les seves àrees d’especialització (Fundació Sanitària, Fundació Tutelar i Fundació Serveis Socials) treballen per fer créixer i promoure la seva xarxa d’aliances institucionals. Apostem per un major compromís en l’atenció a les necessitats sanitàries i socials, especialment de persones en risc d’exclusió, connectant i vertebrant demandes i serveis per als nostres usuaris, pacients i familiars. El Grup Sant Pere Claver ha entrat a formar de diverses entitats amb les quals ha establert una col·laboració institucional:

Salut Mental Catalunya és l’aposta de l’antiga FECAFAMM i AMMFEINA per tal de fer més visible la salut mental i generar noves aliances i oportunitats que contribueixin a la millora de la qualitat de vida de les persones.  Aquest projecte té com a objectiu contribuir que les persones amb problemes de salut mental participin dins la societat, en igualtat d’oportunitats. Perquè ningú no sigui exclòs i tothom pugui exercir els seus drets com a ciutadà.

DINCATDincat La Fundació Serveis Socials s’integra al conjunt d’entitats sense ànim de lucre que treballen en l’àmbit de la discapacitat intel·lectual amb una triple perspectiva de servei: atendre a les persones amb discapacitat intel·lectual, les seves famílies i la seva vida en la comunitat. Promoure la seva l’activitat, social i associativa, de les entitats que donen suport a les persones amb discapacitat intel·lectual i apostar per l’economia social.

El Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Nou logotip Bordeta és la federació territorial d’aquests tres barris de Barcelona. El Secretariat aplega més de 270 entitats de diversa tipologia i treballa pel foment i la defensa de la vida associativa i la participació ciutadana a tots els nivells. Aquesta aliança s’estableix arrel del nou equiapament de Cal Muns “Serveis de Salut, Socials i Residencials” que gestiona el Grup SPC al barri de La Bordeta.

fiareProjecte FIARE, una xarxa de persones i organitzacions, amb vocació de crear alternatives en el mercat financer per construir una economia amb altres valors i al servei d’una societat més justa. FIARE parteix de la premisa que tota decisió econòmica és, en última instància, una decisió ètica, assumida des d’un marc determinat de conviccions i les conseqüències de la qual afavoreixen a uns i perjudiquen uns altres. Una entitat que opera a l’estat espanyol com a agent de Banca Popolare Etica, S. Coop.

El Grup Sant Pere Claver seguirà establint aliances de col·laboració per seguir aconseguint major representativitat, proximitat i compromís envers les persones que atenem.

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Grup Sant Pere Claver, Salut Mental