Menu Close
Vine, viu i implica't!
Fes-te voluntari/a
Slider

El 21 de novembre celebrarem, per quarta edició, el Dia del Voluntariat de Sant Pere Claver aprofitant que uns dies més tard, el 5 de desembre, es commemorarà el Dia Internacional del Voluntariat.

Enguany, la situació de pandèmia fa encara més necessari el poder disposar d’un espai d’intercanvi entre professionals i voluntaris/es que ens permeti reflexionar i compartir junts les experiències viscudes des del Servei de Voluntariat. En aquest sentit, el Dia del Voluntariatde Sant Pere Claver inclou diferents activitats i una trobada cafè virtuals per posar en valor la tasca dels nostres voluntaris i voluntàries i per compartir els reptes i vivències que la pandèmia ens ha posat sobre la taula amb l’objectiu d’aprendre junts, de reforçar-nos i de seguir millorant en l’acompanyament que oferim a les persones en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social.

Imatges Dia del Voluntariat 2019

Fotos de Rogeli González · Voluntari i fotògraf

El Servei de Voluntariat està destinat a la promoció de la participació voluntària de persones en els programes desenvolupats per Sant Pere Claver i per donar resposta a les necessitats detectades en l’atenció dels usuaris atesos i en la comunitat on viuen. El nostre àmbit d’actuació preferent és el districte de Sants – Montjuïc. La nostra activitat s’adreça prioritàriament a persones en risc o en situació d’exclusió social vinculades a la Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials, la Sant Pere Claver – Fundació Sanitària, Sant Pere Claver – Institut Docent i la Lluís Artigues – Fundació Tutelar.

RECONEIXEMENTS

Reconegut amb el distintiu del Programa “Actius de l’Acord” per la seva promoció del compromís social de la ciutadania.

Amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

ENTITAT ADHERIDA A

Contacte

Mòbil. 637 474 018
Tel. 934 904 622
Atenció de trucades:
dilluns de 16h a 19h
i dimecres i divendres de 8h a 15h
voluntaris@spcsocial.org

Vídeos

Dia del Voluntariat 2019
Miriam Bonet
Coordinadora del Servei de Voluntariat

Marisa Garcia-Duran
Coordinadora de Serveis Comunitaris

Miriam Bonet
Coordinadora del Servei de Voluntariat

Enllaços d'interès