La veu dels nostres usuaris

Testimonis Història de vida


El Jonatan té 26 anys i és participant del servei My Life, des d’on es fomenta l’autonomia i l’aprenentatge d’habilitats per a viure amb major independència i afavorir la inclusió en la comunitat.
Veure el vídeo »
shadow
Històries de vida

La Carmen, el Toni, la Meritxell, el Paul, la Miriam i el Guillermo són persones que en algun moment han format part de la Fundació Sanitària, Fundació Tutelar i Fundació Serveis Socials. Dedicat a tots els usuaris/es en motiu de la inauguració de Cal Muns i del Dia Mundial de la Salut que enguany Nacions Unides dedica a la depressió. Veure el vídeo »
shadow
Toni Coello

El Toni té 27 anys i fa 5 que està tutelat per la Fundació Lluís Artigues. S'ha incorporat al Servei My Life, un programa que fomenta les habilitats diàries per viure de forma més independent, i forma part del projecte de música inclusiva "Mosaico de Sonidos" que acull l'Auditori de Barcelona.
Veure el vídeo »
shadow

En Guillermo és un testimoni de superació que, després de viure 5 anys al carrer, ha refet la seva vida i ha començat a treballar en un projecte d'habitatge per a persones en situació d'itinerància (sense sostre) que necessiten un acompanyament.
Veure el vídeo »
shadow

La Carmen té 58 anys i viu a Barcelona. Fa 5 anys que està tutelada per la Fundació Lluís Artigues. Recentment ha demanat recuperar la seva capacitat d'obrar per tornar a viure en plena autonomia.

Veure el vídeo »
shadow

La Mertixell té 32 anys i viu a la Can Calopa de Dalt. Fa 4 anys que està tutelada per la FLA. El seu testimoni explica com en moments difícils la Fundació l'ha pogut ajudar.

Veure el vídeo »
shadow

L'Aurea té 53 anys i viu a Barcelona. Durant 5 anys va estar tutelada per la Fundació Lluís Artigues. Després d'haver demanat la revisió del seu cas per recuperar la capacitat d'obrar, ara ja es val per si mateixa.

Veure el vídeo »
shadow

La Carmen va ingressar al programa al juny del 2012

Veure el vídeo »
shadow

L'Adán ha estat derivat des del programa ESMESS

Veure el vídeo »
shadow

L'Ada va ingressar al programa al juny del 2012

Veure el vídeo »
shadow

Subscriu-te  al Sentits

  +info
Subscriu-te i rebras periòdicament el suplement digital amb les últimes notícies
Nom
Cognom
Email

Accepto la política de protecció de dades
Mapa  |  Intranet  |  Avís legal
Disseny: martasdesign.com