Des del 15/03 el SSASJE ha traslladat el seu servei al c. Vila i Vilà 16, 2ª planta, 08004 - Barcelona

2018   Gener - juny   Juliol - desembre    •    2017   Gener - juny   Juliol - desembre    •    2016   Gener - juny   Juliol - desembre

2015   Gener-desembre     •    2014   Gener - juny   Juliol - desembre    •    2013   Gener a desembre

Actualitat


08/04/2019. Acciósocial.orr. Conciertem, concert solidari en favor de Sant Pere Claver, 13 d’abril
El dissabte 13 d’abril a les 17h el Centre Cultural Albareda (Albareda 22, Barcelona) tornarà a acollir el Conciertem, un concert inclusiu organitzat pels joves i educadors/es del Centre de Dia Tres Pins -equipament d’atenció diürna per a persones amb discapacitat intel·lectual de l’entitat.
Llegir més


08/04/2019. Xarxanet. Concert inclusiu ‘Conciertem'
Sant Pere Claver Fundació Serveis Socials organitza un concert inclusiu amb el grup de música acústica Bluemoon.
Llegir més


10/04/2019. Diari de la Discapacitat. ‘Conciertem’, un concert inclusiu per a persones amb discapacitat intel·lectual al Centre Cultural Albareda
El proper dissabte 13 d’abril a les 17h Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials organitza el concert inclusiu ‘Conciertem’ amb el grup de música acústica Bluemoon al Centre Cultural Albareda.
Llegir més


04/04/2019. Betevé. Àrtic - Visitem l’exposició interactiva de Van Gogh a Barcelona
El Museu d’Art Brut, de Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials, col·labora en aquest reportatge sobre la mostra “The Meet Vincent Van Gogh Experience” de la mà d’un dels seus artistes que visita aquesta exposició per donar la seva visió sobre l’obra artística del pintor holandès.
Veure notícia


01/03/2019. Zona Sec. Sant Pere Claver guardonat amb el Premi Sants-Montjuïc 2018
La Fundació Sanitària Sant Pere Claver ha estat reconeguda amb el Premi Sants-Montjuïc 2018 en la categoria de Reconeixement Col·lectiu per la seva trajectòria de més de 70 anys d’assistència ai acompanyament de persones en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social.
Llegir més


06/03/2019. Línia Sants. Premien Gili, La Marina Viva i la Fundació Sant Pere Claver
Article que explica la notícia del premi rebut per la nostra institució, el Premi Sants-Montjuïc al reconeixement col·lectiu, que es va entregar com a reconeixement de la tasca que Sant Pere Claver porta desenvolupant en aquest districte barceloní des de fa 70 anys.
Llegir més


25/02/2019. La Vanguardia. El MWC premia una app que guía a discapacitados por el transporte público
La Vanguardia es fa ressò del premi que l’aplicació App&Town Compagnon ha rebut al Mobile World Congress per part de la Creu Roja per la seva innovació tecnològica. L’app, codesenvolupada per Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials, guia persones amb discapacitat intel·lectual, física i sensorial pel transport urbà a diverses ciutats.
Llegir més


25/02/2019. El Diari de la Discapacitat. El MWC premia una aplicació que guia les persones amb discapacitat intel·lectual pel transport urbà
Article que explica la notícia del premi rebut per l’aplicació App&Town Compagnon de part de la Creu Roja per la seva innovació tecnològica amb fins humanitaris. L’app guia per l’entorn urbà i el transport públic de forma precisa i monitoritzada a persones amb discapacitat intel·lectual, sensorial o física o amb altres trastorns cognitius. Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials és una de les entitats activament col·laboradores en el desenvolupament de l’aplicació.
Llegir més


25/02/2019. Regió7. Creu Roja premia un sistema per guiar discapacitats
El diari de la Catalunya Central Regió 7 explica en aquest article la notícia del premi rebut per l’aplicació App&Town Compagnon de part de la Creu Roja per la seva innovació tecnològica amb fins humanitaris. La peça destaca els beneficis a nivell d’inclusió que el sistema proporciona als usuaris.
Llegir més


24/02/2019. Social.cat. Creu Roja premia un sistema per guiar discapacitats
El diari digital Social.cat recull l’èxit de l’aplicació App&Town Compagnon, que guia les persones amb discapacitat pel transport urbà. La peça destaca els 4.000 viatges assistits en el seu primer any de vida i la implicació de diverses entitats, com ara Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials.
Llegir més


22/02/2019. El3.cat. Els Premis Sants-Montjuïc guardonen la Marina Viva, la Fundació Sanitària Sant Pere Claver i Montserrat Gili
Notícia que recull el guardó del Premi Sants-Montjuïc 2018 al reconeixement col·lectiu que va rebre la Fundació Sant Pere Claver. L’article destaca els 70 anys de trajectòria de la Fundació i el seu compromís en l’àmbit de la salut mental i la discapacitat intel·lectual al districte. El premi el va recollir el President del Patronat, el senyor Pere Benito.
Llegir més


21/02/2019. Manresa Diari. L'aplicació App&Town Compagnon premiada al Congrés de mòbils de Barcelona
Article que explica la notícia del premi rebut per l’aplicació App&Town Compagnon de part de la Creu Roja per la seva innovació tecnològica amb fins humanitaris. L’app va ser desenvolupada amb el suport de Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials, i guia les persones amb discapacitat intel·lectual pel transport urbà.
Llegir més


19/02/2019. Diari de la Discapacitat. L’aplicació App&Town Compagnon supera els 4.000 viatges assistits per a persones amb discapacitat intel·lectual
Article que explica l’èxit de l’aplicació App&Town Compagnon, una app que guia per l’entorn urbà i el transport públic de forma precisa i monitoritzada a persones amb discapacitat intel·lectual, sensorial o física o amb altres trastorns cognitius. Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials és una de les entitats activament col·laboradores en el desenvolupament de l’aplicació.
Llegir més


20/02/2019. Migdia Cope Catalunya. Entrevista a Faustino Cuadrado sobre App&Town Compagnon
El magazín Migdia a Cope Catalunya i Andorra es fa ressò (a partir del minut 8.40) de l’aplicació App&Town Compagnon, que guia per l’entorn urbà i el transport públic de forma precisa i monitoritzada a persones amb discapacitat intel·lectual, sensorial o física o amb altres trastorns cognitius., així com del nombre de viatges que ha assolit en el seu primer any de vida: 4.000. El programa entrevista Faustino Cuadrado, CEO de Mass Factory, l’empresa desenvolupadora de l’aplicació que ha comptat amb l’activa col·laboració en la seva creació i gestió de Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials.
Escoltar


21/01/2019. TimeOut. L’art irreductible. Miratges de l'Art Brut
La revista TimeOut, referència en quant a l’oferta de cultura, oci i art a Barcelona, publica al seu web una ressenya de la mostra l’Art Irreductible – miratges de l’art brut que es pot visitar a la Model de Barcelona i a la Nau Gaudí de Mataró, i en la qual s’exposen obres del Museu d’Art Brut de Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials.
Llegir més


Subscriu-te  al Sentits

  +info
Subscriu-te i rebras periòdicament el suplement digital amb les últimes notícies
Nom
Cognom
Email

Accepto la política de protecció de dades