Sant Jordi solidari a la Plaça de Cal Muns 
Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsFundació TutelarGrup Sant Pere ClaverInstitut Docent i Recerca

sant-jordi-cartelblog

Enguany celebrarem la diada de Sant Jordi (dijous 23 d’abril, tot el dia) amb un estand a la Plaça de Cal Muns (La Bordeta, Barcelona), just davant de l’equipament de Sant Pere Claver que porta el mateix nom.
Els usuaris/es de l’Hospital de Dia per a Adolescents, els del Centre de Dia Tres Pins i els del Club Social Ments Obertes Sants-Montjuïc posaran a la venta a un preu social productes fets a mà (handmade) per ells mateixos (roses de paper, punts de llibre, ceràmica, xapes…)
La recaptació anirà destinada als seus respectius programes, igual que tot el que es recapti amb les “Juanola solidàries” de la mateixa jornada.
2webUs animem a regalar, sobretot en un dia tan assenyalat, productes “Sant Pere Claver handmade” i a que poguem seguir treballant amb els col.lectius més vulnerables.

Enllaços d’interès:
Veure/ descarregar el cartell (pdf)
Falca publicitària a Sants 3 Ràdio
Com arribar a Cal Muns?
Cal Muns
Hospital de Dia per a Adolescents
Centre de Dia Tres Pins
Club Social Ments Obertes
Col.labora amb Sant Pere Claver


This entry was posted in Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Fundació Tutelar, Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>