El Premi Art Brut Agustí de Semir & Conxa Millán arriba a la seva XXI edició amb obres dedicades a Amèrica 
Fundació Serveis SocialsGrup Sant Pere Claver

Agusti de Semir

25/02/2019. El concurs artístic, coorganitzat per Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials, està dirigit a persones usuàries de serveis de salut mental d’adults de Catalunya i premia amb 600€ les tres millors creacions.                                                            

Des del 18 de març i fins el 26 d’abril del 2019 es podran presentar les obres que hauran de girar al voltant del concepte d’Amèrtica. En l’edició del 2019 s’espera superar la xifra de 779 participants que van prendre part del concurs en l’edició del 2018.

El certamen es va posar en marxa el 1998 i des del 2013 el premi es denomina ‘Premi d’Art Brut Agustí de Semir & Conxa Millán’ i està coorganitzat per la Fundació Mental CPB Dr. Fàbregas, Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials i la Federació Salut Mental Catalunya. La iniciativa busca evidenciar la lluita contra l’estigma i la discriminació de les persones amb problemes de salut mental, així com a millorar la seva inclusió social, sensibilitzar la societat i produir un canvi positiu d’actituds del conjunt de la col·lectivitat vers la problemàtica de la salut mental.

El veredicte es farà públic el dia del lliurament de premis, en un acte que tindrà lloc el divendres 14 de juny de 2019 a les 12.30h, a l’auditori del CaixaFòrum de Barcelona. El premi rep el nom d’Agustí de Semir, diputat president de la Comissió Informativa de Sanitat i Assumptes Socials de la Diputació de Barcelona qui, el 1981, va endegar el ‘Pla d’Assistència Psiquiàtrica’ de la Diputació de Barcelona, fixant d’aquesta forma les bases del model comunitari en l’atenció de les persones amb problemes de salut mental.

Més informació:
Bases per a participar
Edició anterior


This entry was posted in Fundació Serveis Socials, Grup Sant Pere Claver. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>