XVI Premi Agustí de Semir- Conxa Millán 
Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsFundació TutelarGrup Sant Pere Claver

CPB SEMIR 2014 «Folleto A4»

La Fundació de Salut Mental CPB convoca el Premi Agustí de Sermir-Conxa Millán, que a partir d’enguany es coneixerà amb el nom Premi d’Art Brut “Agustí de Semir i Conxa Millán” coorganitzat entre Sant Pere Claver- Fundació Serveis Socials, Federació Salut Mental Catalunya i la Fundació Salut Mental CPB. Tres institucions que s’han unit per donar visibilitat a l’Art Brut.

El jurat, impulsat com sempre per Fernando Amat i America Sanchez, ha decidit que el tema del concurs sigui “Paisatge amb animal”, dibuixat amb bolígraf de color blau.

El concurs està obert a totes les persones usuàries dels serveis de salut mental, que podran presentar els seus treballs entre els dies 3 de març i 16 d’abril. Les obres seleccionades es mostraran en l’exposició que el dia 30 de maig s’inaugurarà al Centre Cultural Albareda, sota el títol de “16 anys premiant l’art brut”. Aquell mateix dia es donaran a conèixer les obres guanyadores del premi a la Casa del Mar en un acte oficial.

Aquesta iniciativa aplega 16 anys d’història i s’ha consolidat com una gran trobada del món de l’art i la salut mental del nostre país, alhora que fa un reconeixement a la figura d’Agustí de Semir.

Consultar les bases i els terminis al document adjunt.
Més informació sobre el Projecte l’Art Brut


This entry was posted in Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Fundació Tutelar, Grup Sant Pere Claver and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>