“Persones sense llar i estigma”, primer Converses del 2017 
Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsFundació TutelarGrup Sant Pere ClaverInstitut Docent i Recerca

Cartell Portes Obertes Cal Muns i Converses

10/01/2017. Al gener torna una nova edició de les Converses, les conferències d’actualitat, salut i benestar gratuïtes que organitza l’Institut Docent i Recerca Sant Pere Claver. A la primera conferència d’enguany es parlarà sobre l’estigma de persones en situació de sensenllarisme amb David Vázquez, Educador Social i Psicopedagog.

El Converses “Persones sense llar i estigma” tindrà lloc el 26 de gener a les 18.30h a Cal Muns (c/ Gavà, 70-72, Barcelona). Les inscripcions són gratuïtes i l’aforament limitat.

El mateix dia, també se celebrarà una Jornada de Portes Obertes per visitar la Residència Cal Muns, un recurs residencial per a persones socialment vulnerables que s’ubica a vàries plantes de l’equipament Cal Muns. La visita de les instal·lacions començarà a les 17h.

Les següents Converses d’enguany estan previstes pel 2 de març (Ús i abús d’ansiolítics i antidepressius), el 4 de maig (Joves i drogues) i el 22 de juny (Dolor).

Més informació
Inscripcions
Cartell Jornada Portes Obertes i Converses
Institut Docent i Recerca Sant Pere Claver
Vídeos Converses


This entry was posted in Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Fundació Tutelar, Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>