Programa d'autonomia per a persones amb discapacitat i problemes de salut mental

Sant Pere Claver presenta el projecte MY LIFE

El passat 16 d’octubre va tenir lloc a Madrid (fotos) el  Social Investment Day de Momentum Project, una aposta per la innovació i emprenedoria social.
Momentum Project, impulsat conjuntament per ESADE i el BBVA, va seleccionar entre 200 empreses participants el projecte MY LIFE (Learning Independence ForEver) que va presentar Sant Pere Claver a la convocatòria d’enguany. Després de superar diferents etapes en el procés de selecció, la institució va quedar finalista amb un dels 10 projectes guanyadors.

My LIFE té com a objectiu desenvolupar un pla operatiu per replicar a Catalunya aquesta experiència que està funcionant ja a Anglaterra des fa 4 anys amb molts bons resultats. El projecte consisteix en un procés de formació i capacitació molt ben estructurat adreçat a persones amb discapcitat i/o problemes de salut mental per potenciar la seva autonomia i viure de forma més independent.

momentumproject

 

flyer My LIFE

[Descarrega't el Flyer]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>