foto ESADE-MAB

L’art com a mitjà d’integració i inserció social

Esade Alumni Solidari ha presentat a la Fundació Serveis Socials el seu informe final per impulsar i contribuir al Projecte -Museu d’Art Brut- (mAB), una iniciativa de col·laboració per promocionar el desenvolupament i la creació d’obres d’art realitzades per persones amb una malaltia mental i/o en risc d’exclusió social. El projecte, pioner a Catalunya, neix amb una rerefons social molt important; facilitar espais d’intercanvi, difusió i promoció del potencial artístic de persones vulnerables i que, a través de l’art, han trobat una via per expressar i comunicar-se amb l’entorn.

El Museu que, de moment compta amb el suport de la Federació Salut Mental Catalunya i Susoespai, disposa a dia d’avui de més de 57 obres i 13 artistes implicats que ja han exposat la seva obra durant la I Exposició itinerant “Ells també pinten” al Centre Cultural Albareda del Poble-sec.

Joaquim Corral, promotor i director de la Fundació Serveis Socials ens presenta el Centre d’Art Brut:

Per a més informació o si esteu interessats en cedir o donar una obra, complimenteu aquest formulari.
Coneix el Projecte Museu d’Art Brut
Visita virtual a l’Exposició “Ells també pinten“, Centre Cultural Albareda (26 abril-18 maig)
Propera Exposició: 27 de maig al 14 de juny a l’Espai d’Exposicions de Palau de Mar (Plaça Pau Vila, número 1, Barcelona. Departament de Benestar Social i Família)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>