Espectacle benèfic “Per un Poble Sec inclusiu” 
Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsFundació TutelarGrup Sant Pere Claver

concert-poblesec

12/09/17. El Grup Sant Pere Claver organitza conjuntament amb la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec l’espectacle benèfic “Per un Poble Sec inclusiu” amb la voluntat de captar fons a favor dels col·lectius més vulnerables del barri com ara la infància en risc, la població nouvinguda o la gent gran.

El concert tindrà lloc el 17 de setembre a Sala Barts amb les actuacions del Grup Vocal The SoundDreamers amb una selecció de cançons del seu darrer espectacle “Sobre el Mar” i de l’Esbart Ciutat Comtal amb el seu innovador espectacle “Acròstic”.

L’entrada té un preu donatiu de 10€ i es pot adquirir fins el el dia abans a la seu de la Fundació Hospital Sant Pere Claver (Vila i Vilà 16), la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec (Elkano 24 i també a Concòrdia 33) i/o la Sala Barts (Av. del Paral·lel 62).

Us hi esperem!
Per a més informació:
http://www.santpereclaver.org/email/Concert-poble-sec-inclusiu.html


This entry was posted in Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Fundació Tutelar, Grup Sant Pere Claver and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>