Conciertem torna a demostrar el poder inclusiu de la música 
Fundació Serveis Socials

Conciertem

15/04/2019. Route 66 va ser la cançó que dissabte passat van escollir els Blue Moon per donar el tret de sortida al Conciertem, el concert de música inclusiva anual obert a tota la ciutat, organitzat pels usuaris/es i els/les professionals del Centre de Dia Tres Pins de Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials.

Més de mig centenar de persones van assistir a les cinc de la tarda al Centre Cultural Albareda, on ja és el sisè any que s’impulsa aquesta acció, que va començar al 2013 a favor de la inclusió social de persones amb disCapacitat intel·lectual del districte de Sants-Montjuic.

“L’objectiu del Conciertem és fomentar la inserció comunitària de les persones amb discapacitat intel·lectual, que amb la preparació del concert demostren les ganes que tenen d’oferir coses al barri i a tota la societat”, va dir Ana Alcaraz, Directora Tècnica de la Residència i el Centre de Dia Tres Pins, abans del concert.

conciertem19Bruno Pires, usuari del Centre de Dia Tres Pins, va arribar dues hores abans del concert per preparar la sala i muntar una paradeta on es van vendre samarretes, clauers, sabons artesanals i xapes fetes pels usuaris. “Aquest any és el primer que vinc, estic una mica nerviós, espero venir més cops”, va explicar.

Un dels monitors del Bruno, al Centre de Dia Tres Pins, és el Bernat Compte, que també és un dels membres de Blue Moon: “Tocarem per persones que potser és l’únic concert que veuran en tot l’any, per nosaltres és molt emocionant. Tenim moltes ganes i molta il·lusió”, va dir abans de l’actuació.

Després del concert, Joaquim Díaz, usuari del Centre de Dia Tres Pins, va subratllar que el Conciertem “no només és música, és un compromís”. En Joaquim és un dels veterans, que porta molts anys a l’organització: “Nosaltres gaudim fent tot això, perquè la gent també s’ho passi bé amb nosaltres, amb la nostra feina”.

Entre d’altres, van assistir professionals de Sant Pere Claver, altres entitats del districte que treballen amb persones amb disCapacitat i veïns i veïnes del barri que no van deixar de ballar durant l’hora i escaig que va durar l’actuació dels Blue Moon.

banner-conciertem19


This entry was posted in Fundació Serveis Socials and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>