El Conciertem 2019 de música inclusiva se celebrarà el 13 d’abril a les 17h 
Fundació Serveis SocialsGrup Sant Pere Claver

Conciertem oci inclusiu

04/03/2019. Un any més torna el Conciertem, el concert de música inclusiva obert a tota la ciutat que té per objectiu acostar la música en directe a les persones amb disCapacitat intel·lectual. L’acte, organitzat per la Residència i el Centre de Dia Tres Pins, arriba aquest 2019 a la seva 6à edició i, un any més, es planteja com una acció a favor de la inclusió social de persones amb discapacitat intel·lectual, entenent la música com un mitjà de desenvolupament personal que aposta per la promoció de la igualtat d’oportunitats.

El Centre Cultural Albareda (C/Albareda, 22) tornarà a ser l’espai que acollirà aquesta activitat i BlueMoon, grup del qual és guitarrista Bernat Compte -un dels monitors del Centre de Dia Tres Pins- serà la banda que amenitzarà la trobada amb versions de cançons rock emblemàtiques dels anys 60, 70 i 80. El concert és una iniciativa oberta a tot el barri i a tota la ciutat que any rera any s’està consolidant com a referent en l’oferta d’oci inclusiu a Barcelona.

La entrada és lliure i gratuïta, però podeu reservar la vostra plaça de forma anticipada enviant un correu electrònic a residencia3P@spcsocial.org.

L’organització del Conciertem compta amb la participació dels usuaris i usuàries del Centre de Dia de Tres Pins realitzant tasques en base a l’aprenentatge que reben en el seu dia a dia al mateix centre. Durant el concert els usuaris/es són els responsables d’acollir i informar als assistents, de donar suport als músics en allò que necessiten i de supervisar que tot funcioni correctament a la sala.

Cartell Conciertem


This entry was posted in Fundació Serveis Socials, Grup Sant Pere Claver and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>