El Conciertem 2019 de música inclusiva se celebrarà el 13 d’abril a les 17h 
Fundació Serveis SocialsGrup Sant Pere Claver

photo6048791782751317793

04/03/2019. Un any més torna el Conciertem, el concert solidari de música inclusiva per acostar la música moderna a les persones amb discapacitat intel·lectual. L’acte, organitzat per la Residència i el Centre de Dia Tres Pins, arriba aquest 2019 a la seva 6à edició i, un any més, es planteja com una acció a favor de la inclusió social de persones amb discapacitat intel·lectual, entenent la música com un mitjà de desenvolupament personal que aposta per la promoció de la igualtat d’oportunitats.

El Centre Cultural Albareda (C/Albareda, 22) tornarà a ser l’espai que acollirà el Conciertem d’aquest any, que comptarà amb la música del grup BlueMoon, i que tornarà a estar obert a tot el barri i a tota la ciutat, fent del Conciertem una referència en l’oferta d’oci inclusiu a Barcelona.

La entrada és lliure i gratuïta, però podeu reservar la vostra plaça de forma anticipada enviant un correu electrònic a residencia3P@spcsocial.org.

L’organització del Conciertem compta amb la participació dels usuaris del Centre de Dia de Tres Pins, els quals tenen una oportunitat de realitzar tasques en base a l’aprenentatge que reben en el seu dia a dia al mateix centre. Durant el concert els usuaris/es són els encarregats d’acollir i informar als assistents, s’encarreguen de donar suport als músics en allò que necessiten i controlen que tot funcioni correctament a la sala.


This entry was posted in Fundació Serveis Socials, Grup Sant Pere Claver and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>