Presentació del llibre ‘Adolescencia y transgresión’ 
Fundació SanitàriaGrup Sant Pere ClaverInstitut Docent i Recerca

PORTADA LLIBRE EAM2014

Sant Pere Claver – Institut Docent-Recerca va presentar el passat 5 de febrer el llibre Adolescencia y transgresión: la experiencia del Equipo de Atención al Menor (EAM) a la sala d’actes de Cal Muns.

L’acte va comptar amb els següents ponents:

Alberto Lasa, psiquiatra infanto-juvenil i professor titular de psiquiatria de la Universitat del Pais Vasc
José Leal, psicòleg clínic i psicoanalista, supervisor d’Equips de Salut Mental, Justícia Juvenil i Serveis Socials, vicepresident de la Junta Estatal de l’Associació Espanyola de Neuropsiquiatria (AEN)
Montserrat Cima, Cap de Servei de Mediació i Assessorament Tècnic de l’àmbit de Justícia Juvenil
Jorge Tió, psicòleg clínic, psicoterapeuta de l’EAM, co-coordinador de l’edició i coautor del llibre “Adolescencia y Transgresió”
David Clusa, psiquiatra Cap del departament de Salut Mental de Sant Pere Claver, moderador de la Taula

Veure fotos

Els professionals de l’EAM recullen en aquest llibre més de 20 anys d’experiència d’atenció a la salut mental d’adolescents derivats des dels diferents àmbits d’actuació de la Direcció General de Justícia Juvenil.

El llibre pretén contribuir a la comprensió profunda dels problemes de conducta més conflictius que determinats adolescents poden plantejar en els seus entorns de convivència. Per això va dirigit a una àmplia xarxa de professionals que, tant des de contextos educatius, socials, sanitaris com judicials, mantenen dia a dia contacte amb els adolescents als que tracten d’ajudar a construir un procés de maduració personal.
Descarregar el primer capítol (pdf): aquí

Més informació i venta del llibre:
Institut Docent i Recerca Sant Pere Claver
www.spcdocent.org
info@spcdocent.org
Tel. 93 443 39 50

Comprar el llibre on line

 


This entry was posted in Fundació Sanitària, Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>