La Fundació Sant Pere Claver i la Creu Roja oferiran assistència odontològica gratuïta a infància en risc d’exclusió 
Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsFundació TutelarGrup Sant Pere ClaverInstitut Docent i Recerca

imatge-migrano

30/06/2016. Sant Pere Claver – Fundació Sanitària i la Creu Roja han llançat la campanya de recollida de fons #AjudalsaSomriure per tal d’oferir assistència odontològica bàsica de qualitat gratuïta a infants pacients que, arran de la situació socioeconòmica familiar, no hi tenen accés per cap altra via.

La campanya de sensibilització i micromecenatge #AjudalsaSomriure és accessible en diferents canals en línia, com ara les xarxes socials, el lloc web www.ajudalsasomriure.org, o bé al portal www.elmeugradesorra.org amb per recaptar fons que es destinaran a cobrir aquests tractaments dentals a nens i nenes en situació de vulnerabilitat i en risc d’exclusió social.

Foto signaturaEl llançament de la iniciativa solidària ha coincidit amb la signatura de l’acord, el 7 de juliol de 2016, entre Carles Descalzi, gerent de la Fundació Hospital Sant Pere Claver, i Josep Quitet, president provincial de la Creu Roja a Barcelona.

Atenció i derivació dels infants pacients

D’una banda, Sant Pere Claver – Fundació Sanitària atendrà gratuïtament a la seva Clínica Dental fins a 300 nens i nenes les famílies dels quals es trobin en una situació de risc d’exclusió social.

L’assistència que se’ls oferirà consisteix en tractaments odontològics bàsics, com ara intervencions d’higiene por indicació periodontal no estètica, obturacions en dents de llet o permanents, endodòncies o mantenidors d’espai. El 50% de les primeres visites de la clínica dental ofereixen atenció odontològica a persones vulnerables, una aposta dels darrers anys per ampliar la vessant social.

De l’altra, la Creu Roja s’encarregarà de seleccionar i de derivar aquells infants pacients que vinguin derivats dels CAP dins de l’àrea metropolitana de Barcelona, segons les necessitats entre les persones en risc d’exclusió que no poden assumir aquests tractaments.

De les persones ateses per la Creu Roja a Catalunya en els programes de lluita contra la pobresa, el 81,4% que presenta problemes bucodentals afirma que no se’n pot costejar el tractament.

Fes el teu donatiu aquí i #AjudalsaSomriure

Col·labora que poguem oferir cobertura dental fins a 300 infants!

Descarrega’t el pòster de la campanya

Veure fotos de l’acte

Veure nota de premsa

 

Per a més informació:

Àrea de Màrqueting Social
Fundació Sant Pere Claver
socialmedia@fhspereclaver.org
Tel. 93 442 39 03 ext. 150

 

 

 


This entry was posted in Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Fundació Tutelar, Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>