Press "Enter" to skip to content

En Portada · Notícies del Grup Sant Pere Claver Posts

Featured

Entrevistem a Sara Muñoz i Raúl Alcázar 5 (20)

Parlem amb la Sara Muñoz, Coordinadora de l’Equip Social de l’Hotel Salut i el Raúl Alcázar, Director de Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials, per conèixer en primera persona com està funcionant aquest servei d’àmbit social i sanitari pioner a tot l’Estat: és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona adreçada a persones que han donat positiu a les proves de la COVID-19 o presenten símptomes i, que degut a la seva situació de vulnerabilitat socioeconòmica i/o de carència d’una llar o habitatge, no poden fer el confinament a nivell domiciliari.

Leave a Comment

Horaris d’estiu del 03/08 al 04/09 de 2020 0 (0)

Horaris estiu agost 2020 d’atenció al públic de dilluns a divendres.

Leave a Comment

Entrevistem a Núria Martínez i Laudina Tranche 5 (6)

Amb motiu del Dia Mundial de la Infermeria, entrevistem a Núria Martínez, Coordinadora d’Infermeria, i la Laudina Tranche, Directora d’Administració, per conèixer quina ha estat la seva tasca des del decret de l’estat d’alarma a causa de la COVID-19.

Leave a Comment

Entrevistem a Anna Maria Esteve  4.3 (12)

Coneixem com ha viscut aquestes setmanes excepcionals a causa de la pandèmia per la COVID-19 l’Anna Maria Esteve, que està assistida* per la Fundació Tutelar Lluís Artigues des del 2015.

Leave a Comment

Asma i COVID-19 4.4 (27)

Asma i COVID19: el Dr. Carles Lucas, cap del nostre Servei d’Al·lèrgia, ens explica què tenir en compte al reincorporar-se al lloc de treball.

Comments closed