Press "Enter" to skip to content

En Portada · Notícies del Grup Sant Pere Claver Posts

Entrevistem a Núria Martínez i Laudina Tranche 5 (2)

Amb motiu del Dia Mundial de la Infermeria, entrevistem a Núria Martínez, Coordinadora d’Infermeria, i la Laudina Tranche, Directora d’Administració, per conèixer quina ha estat la seva tasca des del decret de l’estat d’alarma a causa de la COVID-19.

Leave a Comment

Entrevistem a Anna Maria Esteve  5 (8)

Coneixem com ha viscut aquestes setmanes excepcionals a causa de la pandèmia per la COVID-19 l’Anna Maria Esteve, que està assistida* per la Fundació Tutelar Lluís Artigues des del 2015.

Leave a Comment

Asma i COVID-19 4.3 (26)

Hem definit sempre l’asma com una malaltia crònica que afecta els bronquis. Les persones diagnosticades d’asma es caracteritzen per tenir periòdicament episodis de “crisi” amb inflamació dels bronquis que provoca tos, opressió al pit, xiulets i dificultat per respirar, en més o menys intensitat segons la crisi.

Comments closed

Horaris de la nostra activitat en el procés de desescalada 4.4 (7)

En el progressiu procés de desescalada per la situació de confinament a causa de la pandèmia de la COVID-19, els horaris d’obertura al públic dels…

Leave a Comment

Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials cogestiona un Hotel Salut per a persones en situació de vulnerabilitat 4 (4)

L’hotel salut és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona per oferir atenció sanitària per part del Consorci Sanitari de Barcelona, a través de l’Equip d’Atenció Primària 2K Gaudí i atenció social a càrrec de l’Institut Municipal de Serveis Socials gestionat a través de la Fundació Sant Pere Claver.

Leave a Comment