Exposició Artentivament, “Ells també pinten”  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsGrup Sant Pere Claver

invitacio_artentivament-2016

El Claustre de l’Àrea infantil i juvenil de Lleida acull a partir d’aquest vespre (19h) l’exposició “Artentivament”, una mostra artística que aplega obres de tècniques i llenguatges expressius ben diversos elaborades per alguns artistes del Club Social La Brúixola.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Grup Sant Pere Claver i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Sorra Freda, Maternitat i Exili. Espectacle solidari i de sensibilització social  Fundació SanitàriaGrup Sant Pere ClaverInstitut Docent i Recerca

sorra-freda

Us esperem el proper divendres 21 d’octubre (20.30h) al Conservatori Municipal de Barcelona per gaudir d’una obra artística, poètica i musical sobre els efectes devastadors que genera en l’ésser humà la situació de refugiat, com aquesta situació afecta les relacions familiars i el futur de noves generacions.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fundació Sanitària, Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

I Jornada sobre l’Atenció a la Salut Mental dels Refugiats  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsGrup Sant Pere ClaverInstitut Docent i Recerca

refugiats

Sant Pere Claver organitza la I Jornada científica sobre l’atenció a la Salut Mental
dels refugiats, un col·lectiu especialment vulnerable a patir trastorns mentals.
La Jornada vol ser un espai de reflexió i d’intercanvi centrat en els reptes i les dificultats que planteja aquesta atenció, i tindrà lloc a l’Auditori de la UPF (Campus de la Ciutadella).

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Sant Pere Claver celebra el Dia Mundial de la Salut Mental centrat en la família  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsFundació TutelarGrup Sant Pere ClaverInstitut Docent i Recerca

imatge

Sant Pere Claver organitza divendres 7 d’octubre la jornada Mentalitza’t per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental. Els equipaments de Cal Muns i Can Batlló (la Bordeta -Barcelona) acolliran diverses activitats gratuïtes, que aquest any se centren en la salut mental de la família.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Fundació Tutelar, Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

La comunicació en família: Taller de famílies  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsGrup Sant Pere Claver

familia-web

Es tracta d’un espai de formació i d’intercanvi dirigit a les famílies perquè puguin adquirir nous coneixements entorn l’atenció a la persona amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, així com per potenciar les habilitats necessàries per afrontar les diverses situacions que se’n deriven del seu rol com a mares, pares, germans, tutors.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Grup Sant Pere Claver i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

L’EAM, referent en una trobada internacional sobre delinqüència juvenil  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsGrup Sant Pere Claver

jtio

La delinqüència ha crescut a Europa i entre els joves ho ha fet especialment la severitat dels delictes, les taxes de reincidència i la violència. Les dues franges d’edat en què cal posar especial atenció són les d’entre 14 i 17 anys, i entre 18 i 25 anys.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Grup Sant Pere Claver i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

La Fundació Sant Pere Claver i la Creu Roja oferiran assistència odontològica gratuïta a infància en risc d’exclusió  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsFundació TutelarGrup Sant Pere ClaverInstitut Docent i Recerca

imatge-migrano

07/07/2016. Sant Pere Claver – Fundació Sanitària i la Creu Roja han llançat la campanya de recollida de fons #AjudalsaSomriure per tal d’oferir assistència odontològica bàsica de qualitat gratuïta a infants pacients que, arran de la situació socioeconòmica familiar, no hi tenen accés per cap altra via.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Fundació Tutelar, Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

La Càpsula – L’experiència del dolor  Fundació SanitàriaGrup Sant Pere Claver

La neurociència actualitza la fisiologia del dolor

21/06/2016. És una creença popular, i no tan popular, que el dolor i la seva intensitat estan relacionats directament amb la quantitat de dany tissular que presenta el pacient. Així ho creuen encara una gran majoria de professionals de la salut. Però la neurociència ha avançat molt darrerament, i una gran proporció de professionals de la salut no tenen els conceptes actualitzats sobre la fisiologia del dolor.  Llegir més

Aquesta entrada ha esta publicada en Fundació Sanitària, Grup Sant Pere Claver. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Què hem aconseguit el 2015? #Memòries  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsFundació TutelarGrup Sant Pere ClaverInstitut Docent i Recerca

memo2015

03/06/2015. Benvolguts/des,
Ens complau presentar-vos les memòries de Sant Pere Claver – Fundació Sanitària, la Fundació Serveis Socials la Fundació Tutelar Lluís Artigues i l’Institut Docent per compartir el treball realitzat i els reptes aconseguits durant l’any 2015. Les memòries recullen els programes assistencials i les xifres de cada servei

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Fundació Tutelar, Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

La Càpsula – Conversa amb uns pares d’adolescent  Fundació SanitàriaGrup Sant Pere Claver

Conversa amb uns pares d’adolescent

02/06/2016. En aquesta càpsula reproduïm una conversa entre un professional de Sant Pere Claver – Fundació Sanitària i els pares d’una filla. La jove acaba de fer 11 anys i l’any que ve comença l’educació secundària obligatòria. Té problemes de son, d’irritabilitat, amb el menjar i amb els germans. Els pares estan preocupats i volen saber què li passa.  Llegir més

Aquesta entrada ha esta publicada en Fundació Sanitària, Grup Sant Pere Claver. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.