“Els infants immigrants i refugiats són doblement vulnerables”  Fundació SanitàriaGrup Sant Pere ClaverInstitut Docent i Recerca

Jornada atenció salut mental dels refugiats

Desprès de les intervencions de Boris Cyrulnik i Rachid Bennegadi durant la jornada sobre Atenció a la salut mental dels refugiats, el debat i reflexió sobre les dificultats i els reptes que presenta l’atenció a la salut mental de les persones refugiades ha continuat amb una taula rodona que ha abordat quin és el paper de la societat davant la situació dels refugiats.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fundació Sanitària, Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Celebrem la I Jornada sobre l’Atenció a la Salut Mental dels Refugiats  Fundació SanitàriaGrup Sant Pere ClaverInstitut Docent i Recerca

banner-jornada-refugiats-ext

Sant Pere Claver – Institut Docent i Recerca celebra la I Jornada sobre “Atenció a la salut mental dels refugiats (web) amb l’objectiu de crear un espai de reflexió i d’intercanvi centrat en els les dificultats i els reptes que planteja aquesta atenció als refugiats, un col·lectiu sensiblement vulnerable a patir trastorns mentals degut a una migració forçada a causa de conflictes, bèl·lics i socials en els seus països d’origen.

Aquesta entrada ha esta publicada en Fundació Sanitària, Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Així vam viure el Dia Mundial de la Salut Mental centrat en la família  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsFundació TutelarGrup Sant Pere ClaverInstitut Docent i Recerca

dimundial fotookkk

Sant Pere Claver va organitzar el passat  7 d’octubre la jornada Mentalitza’t per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental amb una gran assistència de públic. Els equipaments de Cal Muns i Can Batlló (la Bordeta -Barcelona) van acollir diverses activitats gratuïtes, que aquest any es van centrar en la salut mental de la família.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Fundació Tutelar, Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

XI Jornada de voluntariat en l’àmbit de la salut  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsGrup Sant Pere Claver

SALUTMENTALVOLUNTARIAT

La Jornada, organitzada per la FCVS, serà un espai de reflexió, intercanvi i aprenentatge envers el voluntariat i la salut mental

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Grup Sant Pere Claver i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Exposició Artentivament, “Ells també pinten”  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsGrup Sant Pere Claver

invitacio_artentivament-2016

El Claustre de l’Àrea infantil i juvenil de Lleida acull a partir d’aquest vespre (19h) l’exposició “Artentivament”, una mostra artística que aplega obres de tècniques i llenguatges expressius ben diversos elaborades per alguns artistes del Club Social La Brúixola.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Grup Sant Pere Claver i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Sorra Freda, Maternitat i Exili. Espectacle solidari i de sensibilització social  Fundació SanitàriaGrup Sant Pere ClaverInstitut Docent i Recerca

sorra-freda

Us esperem el proper divendres 21 d’octubre (20.30h) al Conservatori Municipal de Barcelona per gaudir d’una obra artística, poètica i musical sobre els efectes devastadors que genera en l’ésser humà la situació de refugiat, com aquesta situació afecta les relacions familiars i el futur de noves generacions.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fundació Sanitària, Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

I Jornada sobre l’Atenció a la Salut Mental dels Refugiats  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsGrup Sant Pere ClaverInstitut Docent i Recerca

refugiats

Sant Pere Claver organitza la I Jornada científica sobre l’atenció a la Salut Mental
dels refugiats, un col·lectiu especialment vulnerable a patir trastorns mentals.
La Jornada vol ser un espai de reflexió i d’intercanvi centrat en els reptes i les dificultats que planteja aquesta atenció, i tindrà lloc a l’Auditori de la UPF (Campus de la Ciutadella).

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

La comunicació en família: Taller de famílies  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsGrup Sant Pere Claver

familia-web

Es tracta d’un espai de formació i d’intercanvi dirigit a les famílies perquè puguin adquirir nous coneixements entorn l’atenció a la persona amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, així com per potenciar les habilitats necessàries per afrontar les diverses situacions que se’n deriven del seu rol com a mares, pares, germans, tutors.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Grup Sant Pere Claver i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

L’EAM, referent en una trobada internacional sobre delinqüència juvenil  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsGrup Sant Pere Claver

jtio

La delinqüència ha crescut a Europa i entre els joves ho ha fet especialment la severitat dels delictes, les taxes de reincidència i la violència. Les dues franges d’edat en què cal posar especial atenció són les d’entre 14 i 17 anys, i entre 18 i 25 anys.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Grup Sant Pere Claver i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

La Fundació Sant Pere Claver i la Creu Roja oferiran assistència odontològica gratuïta a infància en risc d’exclusió  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsFundació TutelarGrup Sant Pere ClaverInstitut Docent i Recerca

imatge-migrano

07/07/2016. Sant Pere Claver – Fundació Sanitària i la Creu Roja han llançat la campanya de recollida de fons #AjudalsaSomriure per tal d’oferir assistència odontològica bàsica de qualitat gratuïta a infants pacients que, arran de la situació socioeconòmica familiar, no hi tenen accés per cap altra via.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Fundació Tutelar, Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.