La Càpsula – Recomanacions per fer un bon ús de les noves tecnologies en l’adolescència  Fundació SanitàriaGrup Sant Pere Claver

O6HQSD0

En l’adolescència sorgeix la necessitat d’establir noves relacions i el sentit de pertinença a un grup: ambdues són claus per al bon desenvolupament dels joves. Internet i les noves tecnologies en general s’han convertit en el perfecte facilitador d’aquestes interaccions socials i dels grups d’amics virtuals. Però cal tenir present que també hi ha riscos en la seva utilització i pot generar mals usos. Llegir més »

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fundació Sanitària, Grup Sant Pere Claver i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

La XAPSLL reflexiona sobre la perspectiva de gènere en el sensellarisme  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsGrup Sant Pere Claver

Jornada Perspectiva Gènere Sensellarisme

Dies desprès de la presentació de la campanya “Podries ser tu”, la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar (XAPSLL) torna a reflexionar sobre el #sensellarisme durant la seva IV Jornada “La perspectiva de gènere en l’atenció a persones sense llar” la qual reuneix a professionals i a testimonis reals de dones en situació de sensellarisme per abordar quines són les seves necessitats.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Grup Sant Pere Claver i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els usuaris de Sant Pere Claver participen al Gran Recapte d’Aliments per tercer any consecutiu  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsGrup Sant Pere Claver

Gran Recapte

Persones amb discapacitat intel·lectual i/o problemes de salut mental del Centre de Dia i la Residència Tres Pins participen a la campanya anual del Banc dels Aliments

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Grup Sant Pere Claver i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

La XAPSLL presenta la campanya “Podries ser tu” per fer front al sensellarisme  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsGrup Sant Pere Claver

Campanya sensellarisme

La iniciativa pretén mobilitzar i conscienciar a la ciutadania sobre aquesta realitat que afecta a 3.000 persones a Barcelona. “Podries ser tu” és el nom de la campanya sobre #sensellarisme que avui ha presentat a Barcelona la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar (XAPSLL) al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Grup Sant Pere Claver i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Participa en el #GivingTuesday a favor dels infants més vulnerables  Fundació SanitàriaGrup Sant Pere Claver

imatge-migrano

Sant Pere Claver – Fundació Sanitària, a través de la seva Clínica Dental, i la Creu Roja realitzen una campanya de recollida de fons #AjudalsaSomriure per tal d’oferir assistència odontològica bàsica de qualitat gratuïta a nens i nenes en situació de vulnerabilitat i en risc d’exclusió social; uns infants pacients que, arran de la situació socioeconòmica familiar, no hi tenen accés per cap altra via. Llegir més

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fundació Sanitària, Grup Sant Pere Claver i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Joseba Achotegui: “Cal rehumanitzar l’atenció a les persones refugiades”  Fundació SanitàriaGrup Sant Pere ClaverInstitut Docent i Recerca

Jornada atenció salut mental dels refugiats

Desprès de les intervencions de Boris Cyrulnik i Rachid Bennegadi durant la jornada sobre Atenció a la salut mental dels refugiats, el debat i reflexió sobre les dificultats i els reptes que presenta l’atenció a la salut mental de les persones refugiades ha continuat amb una taula rodona que ha abordat quin és el paper de la societat davant la situació dels refugiats.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fundació Sanitària, Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Celebrem la I Jornada sobre l’Atenció a la Salut Mental dels Refugiats  Fundació SanitàriaGrup Sant Pere ClaverInstitut Docent i Recerca

banner-jornada-refugiats-ext

Sant Pere Claver – Institut Docent i Recerca celebra la I Jornada sobre “Atenció a la salut mental dels refugiats (web) amb l’objectiu de crear un espai de reflexió i d’intercanvi centrat en els les dificultats i els reptes que planteja aquesta atenció als refugiats, un col·lectiu sensiblement vulnerable a patir trastorns mentals degut a una migració forçada a causa de conflictes, bèl·lics i socials en els seus països d’origen.

Aquesta entrada ha esta publicada en Fundació Sanitària, Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Així vam viure el Dia Mundial de la Salut Mental centrat en la família  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsFundació TutelarGrup Sant Pere ClaverInstitut Docent i Recerca

dimundial fotookkk

Sant Pere Claver va organitzar el passat  7 d’octubre la jornada Mentalitza’t per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental amb una gran assistència de públic. Els equipaments de Cal Muns i Can Batlló (la Bordeta -Barcelona) van acollir diverses activitats gratuïtes, que aquest any es van centrar en la salut mental de la família.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Fundació Tutelar, Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

XI Jornada de voluntariat en l’àmbit de la salut  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsGrup Sant Pere Claver

SALUTMENTALVOLUNTARIAT

La Jornada, organitzada per la FCVS, serà un espai de reflexió, intercanvi i aprenentatge envers el voluntariat i la salut mental

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Grup Sant Pere Claver i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Exposició Artentivament, “Ells també pinten”  Fundació SanitàriaFundació Serveis SocialsGrup Sant Pere Claver

invitacio_artentivament-2016

El Claustre de l’Àrea infantil i juvenil de Lleida acull a partir d’aquest vespre (19h) l’exposició “Artentivament”, una mostra artística que aplega obres de tècniques i llenguatges expressius ben diversos elaborades per alguns artistes del Club Social La Brúixola.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fundació Sanitària, Fundació Serveis Socials, Grup Sant Pere Claver i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.