El Club Social Ments Obertes organitza els Tallers de Cuina Saludable

0

Els dijous de la cuina mediterrània és una activitat plantejada en 4 sessions els mesos de maig i juny per aprendre a cuinar receptes de la dieta mediterrània i els secrets per gaudir de la cuina de mercat. Apunta’t!

Llegir Més

El moviment Slow Food

0

L’associació mundial defensa el plaer vinculat al món de l’alimentació. Reflexiona i fa incidència envers l’educació dels sentits i el gust, el dret a gaudir dels aliments mantenint l’equilibri entre l’ecosistema, la defensa de la biodiversitat i el compromís ètic dels productors.

Llegir Més

Pobresa alimentària: malnutrició versus desnutrició

0

Cada ciutadà europeu llença al container 163 kg d’aliments a l’any. El malbaratament comporta que les escombraries es converteixin en el destí d’una tercera part dels aliments que produïm mentre que els nivells de malnutrició augmenten. La Fundació col·labora amb el Banc dels aliments.

Llegir Més

Els 10 aliments indispensables de la dieta mediterrània

0

Per què se’n parla tant de la dieta mediterrània? És un estil de vida? Comprova en aquest test si ets un bon seguidor i les principals recomanacions per gaudir d’una alimentació equilibrada.

Llegir Més

L’Al·lèrgia als Aliments

0

La majoria d’aliments poden provocar al·lèrgia, però durant la infància els més freqüents són la llet de vaca, l’ou i el peix. En canvi, durant l’adolescència, els més habituals són els fruits secs, llegums, marisc, fruites i verdures fresques. Per més informació feu clic aquí

Llegir Més

Els Trastorns Alimentaris en la població Infantil i Juvenil.

0

L’associació mundial defensa el plaer vinculat al món de l’alimentació. Reflexiona i fa incidència envers l’educació dels sentits i el gust, el dret a gaudir dels aliments mantenint l’equilibri entre l’ecosistema, la defensa de la biodiversitat i el compromís ètic dels productors. Descarrega’t la Guia de trastorns alimentaris en la població infantil i juvenil

Llegir Més

Els consells de la Xef Viscalleda

0

La xef Viscalleda ens recomana que seguim uns bons hàbits alimentaris.

Llegir Més

Engeguem campanya L’Heroi ets tu!

0

La protagonista d’aquest mes és la Xef Viscalleda, l’heroi que ens ajuda a potenciar els bons hàbits alimentaris i a menjar sa. Des de Sant Pere Claver creiem que la prevenció és molt important per evitar possibles trastorns i malalties.

Llegir Més

Les obres de Cal Muns avancen a bon ritme

0

Cal Muns serà un nou equipament ubicat al barri de la Bordeta (Districte Sants- Montjuïc de Barcelona) gestionat pel Grup Sant Pere Claver i entrarà en funcionament el segon trimestre de 2014 per oferir un conjunt integrat de serveis sanitaris, residencials i socials destinat als col·lectius més vulnerables i en risc d’exclusió, especialment, persones amb…

Llegir Més
Grup Sant Pere Claver