Si no veus correctament aquest email si us plau fes clic aquí
logo Grup Sant Pere Claver

Veure memòria
Fundació Sanitària


Veure memòria
Fundació Serveis Socials


Veure memòria
Fundació Tutelar Lluís Artigues


Veure memòria
Institut Docent i Recerca


   

Benvolguts/des,

Ens complau presentar-vos les memòries de Sant Pere Claver - Fundació Sanitària, la Fundació Serveis Socials la Fundació Tutelar Lluís Artigues i l'Institut Docent i Recerca per compartir el treball realitzat i els reptes aconseguits durant l’any 2016. Les memòries recullen els programes assistencials i les xifres de cada servei amb els fets més destacats.

També volem aprofitar per expressar el nostre agraïment als usuaris, familiars, professionals, voluntaris i amics, i també a totes les institucions i empreses, que amb el seu suport i acompanyament, han contribuït a fer realitat els nostres objectius.

Esperem que sigui del vostre interès!

El Grup Sant Pere Claver integra un conjunt d'institucions amb compromís social, sense ànim de lucre i amb vocació de servei envers la comunitat que, des de 1948, presten serveis sociosanitaris i tutelars. Majoritàriament des de la vessant assistencial, però també des de l’acompanyament i el suport inclusiu, la docència i la recerca, la innovació social, la prevenció i sensibilització aplicada a la promoció de la salut, amb especial atenció a les persones que pateixen problemes de salut mental i/o en situació de vulnerabilitat.

   
C. Vila i Vilà, 16 08004 Barcelona  |  Tel. 93 442 39 03  |  www.santpereclaver.org  |  info@santpereclaver.org

Em vull donar de baixa del butlletí | Vull donar-me d'alta per rebre el butlletí

Abans d'imprimir aquest correu electrònic, pensa bé si és imprescindible fer-ho. El Medi Ambient és cosa de tots.